Abból származhat bajom ha halálosan megfenyegetek valakit, úgy hogy korábban ő is halálosan megfenyegetett engem?
Figyelt kérdés
Arról tudnak a rendőrségen,hogy ő korábban megfenyegetett engem ,de csak az én vallomásom áll szemben az övével.Illetve nem egészen mert ő szerzett két tanút akik hamisan tanúztak a javára (viszont azt én is tudok szerezni ha kell -csak az nem hamisan fog tanúzni.)
Ha én hasonló stílusban megfenyegetem és ő is a rendőrségre megy akkor lehet belőle valami komolyabb bajom?
Elég nehézkes lenne eldönteni,hogy kinek van igaza, nekem van némi bizonyítékom, de nem elegendő.(neki csak a 2 hamisan tanúzó barátja van)
Tekintve,hogy elég piti ügy és a rendőrség nem sokat tehet, gondoltam,hogy magam teszek valamit az ügy érdekében, persze csak normális keretek között.( erőszak alkalmazása nélkül)
2013. júl. 2. 11:03
1/1 anonim válasza:
Én a helyedbe nem tenném, egyrészt nincs értelme, és lehet belőle bajod, gondolj bele, valaki megver, majd másnap visszamész és te is megvered. Eredmény: mindkettőtöket lecsukják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!