Ha telefon betyárkodtam és megfenyegetett hogy félmillió-t kell érte fizetnem milehet belőle?
Ha nem tudsz fizetni, halálbüntetés!!!
Figyelünk!!!
Én joghallgató vagyok, és röviden: nem lesz semmi bajod.
Bővebben:
1. Telefont lehallgatni legálisan csak nyomozás során, fontos okból lehet. Rendőrök vonalát nem hallgatják le csak azért, mert rendőrök. Illegálisan meg olyanokat szoktak lehallgatni, akik pl. politikusok, és fontos emberek. De ha bármelyikről is szó lenne itt, mindkét esetben leszarnák a te hívásodat.
2. Félmilliót bíróság előtt lehet követelni kártérítés címszó alatt, de ahhoz kellene egy akkora kár, amit fél millióval lehet megtéríteni.
3. Ahogy azt már előttem is elmondták: Büntetőügy azért nem lesz ebből, mert akár egy rendőr, akár egy ügyész, akár egy bíró meghallaná ezt, jót röhögne.
Ne legyél balfék, hogy ilyesmiket beveszel! Telefonbetyárkodásért maximum ejnye-bejnyét lehet kapni anyukádtól! Persze, ha rendszeresen zaklatnád, az más téma lenne..
(Ja, és tanulj meg helyesen írni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!