Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ez a nemzeti dohányboltos...

Mi ez a nemzeti dohányboltos hülyeség? Mire jó ez?

Figyelt kérdés

Ennek most mi értelme van? Hétfőtől miért csak kijelölt dohányárus helyeken lehet dohányt kapni? Semmi értelmét nem látom ennek az intézkedésnek (mint ahogy a többinek sem) azon kívül, hogy míg külföldön bármelyik utca sarkon cigarettához jut az ember, addig Magyarországon egyeseknek akár km-ket is meg kell tenniük egy doboz cigiért.

Nem vagyok dohányos, sőt kifejezetten nem kedvelem, ha vki dohányzik, de akkor se értek ezzel egyet és gondolom nem vagyok egyedül. Ha esetleg vki érti ezt elmagyarázná nekem?

2013. jún. 28. 14:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én már várom a Nemzeti Sörházakat és a Nemzeti Borpincéket.
2013. jún. 30. 16:40
 12/27 Joe Makepeace ***** válasza:
23%

A "nemzeti dohánybolt" dumával világos, hogy élét akarják venni ezek a maffiavezérek, meg orbanditák a szemét "pályázataik" során 35 ezer trafikos + a családtagjaik, rokonságuk, ami olyan 300 ezer ember lehet kb. akik elveszítették emiatt a megélhetésüket, meg azért nekik is vannak baraátaik, és nem valószínű hogy jövőre ezek után a Fideszre fognak szavazni,

ezért ezzel a dumával most megpróbálnak ezek a pofátlan politikai hullák azzal "enyhíteni" a szemétségükön, hogy ezt azért ám ők a Népért tették ám! A Nép navében! Mint anno Mussolininél, Sztalinnál, Rákosinál, vagy Horthynál méginkább! (vagy épp a Ceausescu-klánnál)...

Amúgy ne tévesszen meg senkit ez csak a főpróba volt! Amúgy a hirdetőtáblák 85%-a már a Közgépé meg a Nyergesé! "Érdekes módon". Ennek alapvető erkölcsi dolgokhoz van köze, ezek politika fölött álló emberi(!) dolgok, meg lelkiismeret kéne legyen! Viktorka nem csak azt szarja le magasból, hogy mi van a Néppel, meg hogy ki hogyan károsodik a dohánytól, cigarettától, de azt is hogy 470.000 gyerek tartósan éhezik 500.000 fiatal menekült el már a rezsim elöl az országból, 4 millió ember él a létminimum alatt, 4 millió meg azért küzd, hogy nehogy hasonló helyzetbe kerüljön! Lesz**rja ez azt is hogyha az egész nép éhendöglik, az sem zavarná, a Fidesz ilyen megélhetési politikusokból tevődik össze, de a jobbik meg aztán meg még ennél is cifrább lenne (lehet még fokozni biztos vagyok benne...)

És jövőre sokak szerint az k**va jó lenne, hogyha ilyen embereknél maradna az irányítás, csak ne a "kommunisták" legyenek! Például Bajnai=Sztalin az meg egy csökkent agyú, politikához nem értő idióta! Szerintem jobboldali értékrend nem is létezik, de ha van is az semmiképp nem ez a mostani magyar politikai jobboldal!

Sok hülye!!!!

2013. jún. 30. 17:28
 13/27 Joe Makepeace ***** válasza:
24%

*Például Bajnai=Sztalin az meg egy csökkent agyú, politikához nem értő idióta

Persze úgy értem, hogy aki szerint Bajnai egyenlő a Sztalinnal az egy csökkent agyú politikához nem értő istenverte idióta...

2013. jún. 30. 17:34
 14/27 anonim válasza:
30%
és akkor most mennyibe is fog kerülni egy doboz cigi? pl egy multifilter????
2013. júl. 2. 20:01
 15/27 anonim válasza:
43%

Elvileg 18 év alatti be se mehet. Nem tudom ezt mennyire fogják megtartani, de megszámolhatatlan sok 18 alatti dohányzik, akár divatból is (tehát nincs rászokva, ilyen vagyok én is).

Mindig viszont nem tudunk beszervezni felnőtteket, hogy vegyék meg nekünk... Úgyhogy értelmes döntés volt. Nem is beszélve arról, hogy aki bemegy Tescoba külön elmehet X utcányit hogy beszerezze a cigarettáját. (felnőttekre értem)

2013. júl. 7. 16:29
 16/27 A kérdező kommentje:
Én nem rég jártam egy ilyen üzletben, azonnal elkérték a személyim, mert épp csak 1 éve töltöttem be a 18-t. Am. az még hagyján, hogy a Tesco után el kell menni x utcába, nagyobb problémát ez inkább falvakban jelent, mert van biztos olyan település ahol nem nyílt ilyen, mert örülhetnek ha egy kisboltjuk van, azoknak az embereknek át kell menniük a szomszédos faluba, városba egy doboz cigiért ami lehet 10, de akár 30 km is.
2013. júl. 7. 18:45
 17/27 anonim ***** válasza:
57%

Ez MAGYARORSZÁG,itt egy dolgot tehetsz elmenni innen a francba,és itthagyni a sleppet,majd a cigányok itt maradnak és ennyi,minden értelmes ember lelép innen.

Én is ezt akarom,itt nem lehet élni ebben a putri undorító országban.

Még a külföldiek is ezt mondták amikor mondom nekik,nem tudnak cigit venni csak National Tobacco Shop-ban.

Erre:

-What the fuck?What is it?

-Fucking Orban,fucking Orban,asshole.

Még a külföldiek is hánynak tőle.

Nem baj,én ebben nem veszek részt míg totál Örményországgá nem válik ez a putri.

2013. júl. 18. 14:20
 18/27 Joe Makepeace ***** válasza:
100%

Nem minden magyar szemét, de a nép alapjába véve kib**ott irígy a végtelenségig a másik magyarra, ha az jut valamire, azonnal meg tudná fojtani egy kanál vízben, semmi érdeke nincs benne (és ez talán a legszomorúbb) akkor is kicsinálná a másikat a saját nyálában, kics**ik a saját honfitársával is, -sőt azzal főleg-, gyűlölnek mindent és mindenkit, beleértve tényleg a másik magyart is, de amikor arról van szó könnyes szemmel énekli a hülyéje a székely himnuszt meg, meg bontja ki az árpádsávos zászlaját! Ebben a népbe sajnos ennyi a kovalens kötés! Okádok az ilyen nulla emberektől... (akiknek rengetegje annak idején még pirosra tapsolta a kezéz a Kádárnak (még "jobb" esetben akár a Rákosinak is), és lehet hogy előtte meg "jó volt" a Horthynál, vagy akár a Szálasinál is...

(mellesleg a németek, arabok, zsidók, amerikaiak, cigányok, románok, akármelyiket is mondjam, összetartanak ez náluk az alap, ezért (is) sokkal erősebbek! Amúgy ezek közül az első négy még (joggal(!) élvezheti is ennek a gyümölcsét!)

2013. júl. 18. 18:38
 19/27 Joe Makepeace ***** válasza:
Ja úgy "mellesleg" én IMÁDOM A FRANCIÁKAT, bár egy-két idiótától hallom mostanság (egyik barom még történelem könyvet is ajánlt nekem), hogy állítólag magyar módra őket is utálni kéne (miért is lennének ősmagyar szemmel kivételek, de az igazi indok még "érdekesebb", de jóval inkább szánalmasabb!: mégpedig az, hogy ők "tehetnek Trianonról! Szóval a sötétség határa! És hogyha Koppenhágába írták volna alá a határozatot, akkor most a Dánokat illene utálni, vagy mi van? Ráadásul személy szerint Clemanceuval jönnek a vadbarmok! Őt érdekelte szerintem legkevésbé a "bosszú, csak épp ő volt hivatalban ott, és valamilyért a maláj elnök nem írhatta alá helyette, ráadásul például a fociban sem a bíróra kell haragudni, ha tizenegyest ad a szabálytalanságért a tizenhatoson belül, hanem a csapattársra maximum, hogy volt olyan marha, hogy szabálytalankodott...
2013. júl. 18. 18:45
 20/27 poiu ***** válasza:
0%
Tessék tudomásul venni, ez nem a pénzről szól, hanem a dohányról. Öntsünk már tiszta izét a micsodába.
2013. júl. 20. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!