Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Drogok engedélyezésével...

Drogok engedélyezésével kapcsolatos kérdésm lenne? Igazából lehet hogy hülyeség csak elgondolkodtam.

Figyelt kérdés

Szóval... :D

Ugye van olyan törvény hogy én lényegében létrehozhatok egy vallást, ha összegyűjtök egy bizonyos számú embert és megvannak a vallásom "tételei" (úgy emlékszem hogy zez a bizonyos emberszám kritikusan alacsony). És ugye a törvény nem korlátozhatja a vallási szokásokat, tehát ha én alapítok egy vallást, ahol nálam olyan mondjuk az lsd mint a keresztényeknél a bor, akkor azt engedélyezniük kell nem?:D

Jóh nem akarok ilyet csinállni és mielőtt támadnak a drogellenesek egyébként nem is élek ilyesmivel csak elgondolkoztam... :D

2010. jún. 10. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sztem a törvény megsértését nem engedik!!!
2010. jún. 10. 21:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert akármilyen vallást gyakorolsz is, törvénybe ütköző dolgokat akkor sem tehetsz. A sátánisták sem ölhetnek szüzeket, vagy állatokat.
2010. jún. 10. 21:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Francba, pedig holnap kezdtem volna a toborzást:D :P
2010. jún. 10. 21:25
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
Ha a szektád szeánszain LSD-fogyasztás történne és lebuknátok, akkor a híveket a szokott módon megbüntetnék. Ha erre azzal védekeznének, hogy az egyház ezt előírja, akkor betiltanák az egyházat is, mert törvényellenesen működik. Nem bonyolult ez.
2010. jún. 10. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:

sátánisták soha nem is öltek szüzeket.

legfeljebb az ördögimádók. nem ugyanaz.

2010. jún. 10. 21:27
 6/13 A kérdező kommentje:
De a papok is vezethetnek miseborozás után :)
2010. jún. 10. 21:39
 7/13 A kérdező kommentje:
És ha törvényes egyházat működtetek arra szabályozás van hogy hitemet szabadon gyakorolhassam... Bár abban nem vagyok biztos hogy engedélyeznék az egyház működtetését ilyen feltételekkel :D
2010. jún. 10. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
ördög, sátán, Lucifer nem ugyanaz?
2010. jún. 10. 22:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Ilyen alapon létrehozhatnék egy egyházat, amit aztán bérgyilkos ZRT-ként működtethetnék, mivel a "mi vallásunk alapvető eleme, hogy pénzért ölünk"
2010. jún. 10. 22:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Tudtommal nem vezethetnek. Az már más kérdés, hogy én már betépett papot is láttam.

Az én pofámról sült le a bőr helyette.

2010. jún. 10. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!