Drogok engedélyezésével kapcsolatos kérdésm lenne? Igazából lehet hogy hülyeség csak elgondolkodtam.
Szóval... :D
Ugye van olyan törvény hogy én lényegében létrehozhatok egy vallást, ha összegyűjtök egy bizonyos számú embert és megvannak a vallásom "tételei" (úgy emlékszem hogy zez a bizonyos emberszám kritikusan alacsony). És ugye a törvény nem korlátozhatja a vallási szokásokat, tehát ha én alapítok egy vallást, ahol nálam olyan mondjuk az lsd mint a keresztényeknél a bor, akkor azt engedélyezniük kell nem?:D
Jóh nem akarok ilyet csinállni és mielőtt támadnak a drogellenesek egyébként nem is élek ilyesmivel csak elgondolkoztam... :D
Rájuk nem érvényes a zéro tolerancia. Alacsony nekik is hogy mennyit fogyaszthatnak, meg van határozva, de fogyaszthatnak minimális mennyiséget... Innen jutott ezsembe az egész hülyeség:D
Amúgy a sátánsiták tényleg nem ölnek szüzeket. a sátánizmus lényege a tagadás (ahogy Lucifer is tagadta önmagának teljes alávetését), és ha megnézel egy rendes sátánista "bibliát" meglepő, de egyáltaán nem olyan ahogy a köztudatba beépült. Egész normális tanaik vannak. Persze ez a tételes sátánizmus, nem pedig az amire sokszor rásütik ezt a nevet.
Az előző válaszolóknak igaza van abban, hogy az akármilyen hitelvek azt jelentik, hogy nem valósíthatsz meg általuk (sem a hirdetésük sem a gyakorlásuk során) törvénysértést.
Ugyanakkor az USA-ban létezik, amit mondasz. Megtörtént eset, hogy nem engedélyezték a marihuána használatát rákbetegeknek, akiknek az enyhítette a szenvedéseit, és kimondták, hogy szövetségi szinten akkor is büntetendők, ha a tagállam engedélyezi a használatot. Ellenben egy vallási szekta tagjainak elnézték, mert "a vallás az szent".
Amúgy 100 aláírás kell az alapításhoz.
"tegnap 22:19"
a sátánizmus nem egy igazi vallás. Nincs benne semmi isten vagy sátán. A neve egyezik a keresztény sátán-al, és persze ott van benne némi okkultizmus. a sátánizmus igazából egy ateista keresztény tagadó "vallás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!