Nem szeretnék egész nyáron itthon ülni, mit csináljak?
Itt az év vége,szerdán kapjuk ki a bizonyítványt...
Majdnem minden nyáron keresztanyumnál nyaraltam,kivéve tavaly,mert apám megszabta hogy csak akkor mehetek hozzá,ha nem lesz kettesem..de lett egy,így az egész nyarat otthon töltöttem,háromszor mentem el otthonról..
Eddig úgy volt,hogy idén mindenből megvan a hárma,de a némettanár szépen átbaszott,ugyanis mikor megkérdeztem hogy minden jegyet beirt-e az e-naplóba ,akkor aztmondta hogy igen,és akkor álltam 2,65-re amire azt mondta,hogy hármas.
Aztán tegnap,az osztályozó napján beirt nekem egy egyest,így 2,56 lett az átlagom és lezárt kettesre...
Így hát nem lett meg a hármasom mindenből...
De nemtudom mit csináljak,mert nem szeretném itthontölteni az egész nyarat... :( Ha elmondom hogy átvágott a tanár,mert aztmondta hogy hármast kapok,apámat nemfogja meghatni ... :(
Ráadásul úgyvolt hogy barátom is lejön keresztanyámhoz,de ha itthonlennék,akkor egész nyáron nemlátnám kb. :(
Arra is gondoltam hogy a kettest átírnám valahogy hármasra,de előbb-utóbb kiderülne..
Kérlek segítsetek mit tegyek,mert nemszeretnék egész nyáron itthon ülni ráadásul barátom nélkül se bírnám mert ígyis alig látom :(
Bárcsak nekem lenne ilyen gondom...
egész nyáron csak otthon ülni...
Mit nem adnék érte!
Nehogy átírd a jegyet!
Az okirat hamisítás , egy kisebb bűncselekmény.
Micsoda gondjaid vannak....
Menj dolgozni!
akkor inkább úgy teszem fel a kérdést,hogy mitcsináljak hogy leengedjenek keresztanyámhoz?
Az okoskodásokra meg köszi,nemvagyok kiváncsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!