A ti 4 évesetek is egyfolytában szövegel? Egyébként is mindég beszél. A héten itthon vagyunk, mert beteg. De be nem áll a szája egész nap. Kicsit már "unom".
Szia az én fiam is 4 éves és ugyanez a helyzet.
Hétvégén már délután 2-kor mondom neki, hogy játszunk csöndkirályt.:)
Lányom 3 éves, de ő is ilyen. Egész nap megy a duma, de valahogy ez engem soha nem zavar.
A babakori bőgés, vagy az ok nélküli hiszti jobban kiborított.
A beszédet imádom! Remélem ez megmarad, olyan szinten, ha ha nagyobb lesz, akkor is nekem mond el mindent. :)
Ne haragudj meg,de erről egy poszt jutott eszembe.
"Mindent megtesznek azért,hogy megtanítsanak járni és beszélni,aztán meg azt mondják fogjam be a szám és üljek le!"
Anyámék annó nekem adtak egy forintot ha 5 percre elhallgattam (na nem gyakran, egyszer-kétszer volt beígérve). Most nekem is a kettő nagy dumás, főleg a nagy, ő ráadásul ugyanúgy beszél mint az apja. Az is olyan, hogy ha az a történet, hogy találkozott egy haverjával aki eltörte a lábát, azt így mondja:és akkor mentem az utcán, kicsit fáztam már de jó idő volt, és amikor bekanyarodtam abba az utcába ahol az a bolt van ahol a kék ingemet vettük, de tudod alig jön ki belőle az a folt.... na a nagyobb gyerekem ugyanígy adja elő az iskolai történeteit és fél órában adja elő, hogy XY otthon hagyta a tolltartóját és ő adott kölcsön egy ceruzát.
Úgyhogy megértelek, imádnivaló ahogy dumálnak, de néha tényleg jó a csönd..... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!