Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit követ el az, aki a közös...

Mit követ el az, aki a közös tárolóhelyiség kulcsát lecseréli és hónapokon keresztül kisajátítja?

Figyelt kérdés
Társasházi kerékpár és babakocsi-tárolóról van szó. Már szóltunk neki és a közös képviselő is tájékoztattuk, de nem történt semmi.
2013. jún. 14. 01:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs de én már rég lecseréltem volna.
2013. jún. 14. 01:19
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Amikor szóltok neki, akkor mi a válasz? Nem érdekli, hiteget, stb???

Hányan vagytok egy ellen? (tehát több lakó panaszkodott, vagy csak te?)

Ha többen vagytok, egyik nap szépen hívtok egy lakatost, aki lecseréli a zárat és elosztjátok a kulcsokat. Az illetőnek pedig a kezébe nyomjátok az újat. Esetleg egy olyan kedves üzenettel, hogy ha még egyszer magánakciót kezd, akkor nem lesztek ilyen kedvesek. Mert pl. lehet minden héten pillanatragasztót is nyomni a zárba...

2013. jún. 14. 01:20
 3/23 A kérdező kommentje:
Neki azt mondta az előző tulaj, hogy azt úgyse használja senki! Ugyanis csak most költözött ide 3 hónapja a "szentem".
2013. jún. 14. 01:21
 4/23 A kérdező kommentje:
A ragasztónyomás nem jó, mert ezt ő is megteheti a lakásajtóknál és akkor senki nem tud bemenni.
2013. jún. 14. 01:23
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, mivel adásvételi szerződése nincs, nem az övé...

Világosítsátok szépen fel, nyomatékosan kijelentve, hogy vagy AZONNAL kap mindenki kulcsot, vagy ő sem fogja örömét lelni a tárolóban....

2013. jún. 14. 01:24
 6/23 anonim ***** válasza:
Persze, tippeket nem kell neki adni ha magától nem jön rá, de határozottan is fel lehetne lépni. Pl. mindannyian este szépen becsöngettek hozzá, hogy akkor kéritek a kulcsot, most valaki elugrik és készít több másolatot. Vagy reggel jön a lakatos és szétkapja a zárat.
2013. jún. 14. 01:25
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt egy ilyen új lakó aztán az egyik néni nekiesett, hogy ne képzelje, hogy övé a ház ő már 30. éve itt lakik nem most költözött ide mint ő. Tudja, hol a helye.

Határozottan álljatok ki magatokért.

2013. jún. 14. 01:26
 8/23 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel a kérdést, hogy tudjam mit követ el. Én ugyanis fel akarom jelenteni! Rendőr a foglalkozása az illetőnek.
2013. jún. 14. 01:29
 9/23 anonim ***** válasza:
Minek belekeverni a rendőrséget, intézetek el normálisan.
2013. jún. 14. 01:30
 10/23 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy szóltunk már neki és nem áll kötélnek!
2013. jún. 14. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!