Normális az a bíró, aki 2,4 évre ítél egy önkéntest árvízvédőt, aki hazavitt egy elhagyott tűzoltókabátot?
Katasztrófa helyzetben ez nem egy butuska csíny, "viccelődjön" máshol és más időben. A kabát meg nem csak a szomszéd Józsi bácsi cucca, hanem spéci felszerelés, amivel el kell számolnia a tulajdonosának. Na és nem csak kabátot vitt el, hanem más eszközöket is.
Most lesz ideje elröhögcsélni a cellában a "poénján".
"Felvenni egy elhagyott tűzoltókabátot és számlát nyitnia kocsmában, hogy tűzoltó vagyok, no , ez nem bűncselekmény, hanem egy jó kis buli. Ezért 2,4 év fegyházatadni– felháborító."
Jaú buli? Akkor mit szólnál hozzá ha vennék fel a nevedre pár milla hitelt? Benne vagy? :D És ha hõbörögnél még én lennék felháborodva.
jellemző a magyarokra, hogy csalnak az olimpián és a hiteleiket nem fizetik vissza, no meg az adójukat se fizetik be. Aki mégis befizeti a részleteit és az adóját, hősnek tekinti magát. Amikor már nem kapnak hitelt, azon fantáziálnak, hogy más helyett vegyenek fel hitelt.
Én meg azon fantáziálok, hogyha ez a fiatal cigánygyerek 2,4 év múlva kiszabadul, profi bűnözőként, de főleg közellenségként fogja visszaadni, amit elkövettek ellene.
" jellemző a magyarokra, hogy csalnakaz olimpián és a hiteleiket nem fizetik vissza, no meg az adójukat se fizetik be. Akimégis befizetia részleteit és az adóját, hősnek tekinti magát. undorító banda. kettő féreg is ezt írta fent. Amikormár nem kapnak hitelt, azon fantáziálnak,hogy más helyett vegyenek fel hitelt.
Én meg azon fantáziálok,hogyha ez a fiatal cigánygyerek 2,4 év múlva kiszabadul,profi bűnözőként, de főleg közellenségként fogja visszaadni, amit elkövettek ellene. ÚGYLEGYEN"
A féreg az csak te vagy meg a rejtett erõforrásod aki túzoltónak kiafja magát és iszogat.
Amúgy meg én is ezt remélem mint te, és hátha te leszel az elsõ áldozata, így végre beindulna a szelektív hulladékgyûjtés! :) Úgylegyen!
Amúgy meg ne szájaskodj, mert te még adót se tusz csalni mert egyáltalán nem fizetsz, úgy mint a"tûzoltógyirik" csak élõsködsz a társadalmon és csak a pofád jár. :) Amúgy mikor tanulsz már meg írni végre? :D
Többszörös, különös visszaeső!!!
Vagyis elkövetett több alkalommal is hasonló bűncselekményért, amiért szabadságvesztést is kapott. Ezek alapján nem kell félteni, valószínűleg folytatni fogja a "hivatását", nem bentiek miatt fog rossz útra térni.
Kérdező: rokona és/vagy párja vagy az elkövetőnek, hogy ennyire véded? Eddig MINDENKI bűnösnek tartja és megérdemeltnek a kiszabott büntetést. Persze lehet, hogy mindenki más hülye, csak te vagy helikopter XD
"jellemző a magyarokra, hogy csalnak az olimpián és a hiteleiket nem fizetik vissza, no meg az adójukat se fizetik be."
A kisebbség max a triatlonban jeleskedik, hogy lefutnak a folyóhoz, úsznak egyet és hazabringáznak (valaki más bicikliján).
A magyarok közül sokan legalább fizetnek adót és a számláikat, nem úgy mint a kisebbség nagyobb része, aki várja a segélyt meg a sült galambot a szájába.
2:"Én meg azon fantáziálok, hogyha ez a fiatal cigánygyerek 2,4 év múlva kiszabadul, profi bűnözőként,"
Nem a börtönben lesz profi, ő már az, hiszen TÖBBSZÖRÖSEN VISSZAESŐ BŰNÖZŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!