Normális az a bíró, aki 2,4 évre ítél egy önkéntest árvízvédőt, aki hazavitt egy elhagyott tűzoltókabátot?
Figyi, most nem rosszból.
Hány éves vagy? Rokonod az illető? Tanultál valaha is jogot? Van erkölcsöd? Ha éppen omladozna a házatok és én odamennék és elvinném az egyik támasztógerendát, ráadásul beöltöznék tűzoltónak és iszogatnék a család kontójára az neked hogy esne? Genetikai selejt...
Jól van, kedves kérdező, zárt agyakkal sajnos nem lehet mit kezdeni, ráadásul egy elvetemült tévképzetekkel teli személyiség vagy, jobb lenne, ha mielőbb kérnél beutalót pszichiáterhez, és ezt nem viccből vagy gúnyból mondom!
Az még egy dolog, hogy képtelen vagy felfogni, hogy a bíró jogszabályok alapján dönt, és nem a TE kényed-kedved szerint, de hogy itt károgsz, mint valami félkegyelmű, ráadásul mint egy őrült, fröcsögsz itt mindenféle politikai megjegyzéseket, meg egyéb nagyon nem normális hozzászólásokat... Te komolyan beteg vagy, fordulj orvoshoz.
A többi válaszolónak meg annyit, hogy ne álljon le vitatkozni senki a kérdezővel, mert igencsak beszűkült tudatállapotban van, nem érdemes ilyennel vitatkozni, mert értelmetlen. Az is előfordulhat, hogy csak provokál, mert unatkozik, de akkor közöljük vele, hogy "GAME OVER", mindenki megunta a játékot, most már játsszon mással... Mondjuk a fütykösével, úgyis tele van a feje szexuális gondolatokkal. Kedves kérdező, talán, ha rárántanál, akkor talán kicsit lenyugodna a szexuális étvágyat, és nem rettentenéd meg az embereket a beteges gondolataiddal.
Igen, nagyon élveztük, még nagyobb élvezetet csak az okozna ha összecsuknának vele, aztán ott pátyolgathatnád te sérült. :)
Szokták volt mondani, hogy "az agyhalál lábon is kihordható".
Te vagy rá az élõ példa mert csak ismételgeted a hülyeséget.
Mondd, apád és anyád nem voltak véletlenül testvérek? :D
Nagyon komolytalan vagy, mimdenki csak röjög rajtad liberrált fekália. :-
(Hogy-hogy nem bannolják már ezt a retardáltaf?
Hidd el pár válasza eltűnt már. :D
A kérdés megfogalmazása amúgy tökéletes. "Egy önkéntes árvízvédőt", igen a delikvens védte az árvizet a gátakon szolgálatot teljesítőktől. A kérdező lehet azért van zavarban mert ő is az árvíz oldalán foglal állást és sajnálattal látta, hogy nem öntötte ki az embereket.
Ha így értette a kérdést akkor a válasz roppant egyszerű, a törvényhozás az emberek oldalán áll.
Na jó csak trollkodtam egy kicsit :D
Nem kellett volna letöltendőt adni neki, csak egy 50 km-es szakaszt hogy ellapátolja a homokot. Aztán ki tudja lehet ő kaparná a börtön falát csak, hogy engedjék be.
".......Nem kellett volna letöltendőt adni neki, csak egy 50 km-es szakaszt hogy ellapátolja a homokot......."
ja ja ja, odatetetek egy rakás földet az 50 éves megépült gátak tetejére, eljátszottátok hogy hősök vagytok, amikor elvonult a víz, már nem szettétek be a zsákokat. hÉÉÉÉÉÉJJJ hordjátok ki a Duna partra a háztartási hulladékot, jó lesz gátnak. Minek nektek Duna?
Ezt hol álmodtad össze, hogy nem takarítják el az ideiglenes gátakat? Én pusztán azt mondtam, hogy börtön helyett végezze el azoknak a munkáját akiktől előzőleg lopott a szívszerelmed.
Furcsa a stílusod, mintha nem is tartanád magad magyarnak.("minek NEKTEK Duna?") Hirtelen az merült fel bennem, hogy te határon túli vagy akinek már nem ez a hazája... Egy kis agymosás és máris képes a saját népébe harapni bármelyik felbőszített kutya... Ugye kedves kérdező?
Mellesleg nem kell félteni a zsákokat, ha nem figyelnek rájuk szétlopják azt is a kisebbségiek, de előtte lehet megvárják míg a magyarok kiszedik belőle a homokot, a lopáshoz is lusták.
Utolsó!
Ez rohadt jó volt! :D:D:D
Komolyan! Ne foglalkozzatok ezzel a degenerálttal. Dobálózik itt mindennel. A vak is látja rajta, hogy képtelen helyesen írni, szerintem fél óra mire bepötyögi a 10-el előbbi válaszra a kis kommentárját. Nem tudom mit képzelsz magadról kispajtás, de amondó vagyok keress magadnak munkát és dolgozzál! Mert ha a Jobbik kerül hatalomra akkor vagy dolgozol, vagy megdöglesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!