Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehet tenni, ha az autómró...

Mit lehet tenni, ha az autómról lelopták a kerekeket egy társasház mélygarázsában?

Figyelt kérdés
Sok száz ezer forintom bánja... Kit terhel a felelősség ilyenkor?

#garázs #autólopás #keréklopás
2013. jún. 11. 18:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mivel nem túl gyakori darab maga a felni, találtam 2 hirdetést, ebből az egyik gyanús nekem, mivel feltételezhetően azután került fel miután ellopták... A gumi már sajnos nincs rajta csak a felnik. Ilyenkor érdemes lépni valamit?
2013. jún. 12. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez mar nem talcan kinalt megoldas, hanem aranytalcan. Szerintem mindig erdemes tenni az ugyed erdekeben, foleg ha egeszen valoszinu, hogy felgongyolitheto keves munkaval az ugy.
2013. jún. 12. 20:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó és hogy bizonyítom be? :(
2013. jún. 12. 23:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem neked kell bizonyítani ember. A nyomozónak kellene becserkészni a tolvajt. Nem nagyon segítesz neki, ahogy itt elhűtögeted a nyomokat. Ráérsz százezreket kiszórni a semmire, igazad van.
2013. jún. 13. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!