Mit lehet tenni, ha az autómról lelopták a kerekeket egy társasház mélygarázsában?
Fel kell hívni egy ügyvédet, a különleges tudakozót, az ügyvéddel be kell menni a rendőrségre, hogy a feljelentést megtegyétek. Majd utána 2 évig állandóan zaklatni fog a rendőrség a vallomásoddal, levelekkel stb., ha elkapják akik ellopták akkor, kb. úgy egy 2 éves bíróságra járkálási folyamat kezdődik el. A végén pedig megússzák 20.000Ft bírsággal.
Vagy veszel 4db kocsi kereket felszereled és csendbe maradsz. Vagy felgyújtod helybe a kocsit, és gyalog közlekedsz. A lábadat csaknem lopják el...
Senkit sem tudsz beperelni, hacsak nincs leírva hogy őrzött a parkoló (gyanítom hogy nem az, mert nem sok helyen vállalják a felelősséget), egyébként felhívod rendőrséget ahol megindul a nyomozás ismeretlen tettes ellen és ennyi, (ehhez nem kell ügyvéd) az esetek 95% ban sajnos x hónap múlva (erről kapsz egy hivatalos levelet) hogy a nyomozást megszüntetik, a maradék 5 százalékból 4 ben meglesz a tolvaj de már túladott a gumin szóval erről ennyit.. talán 1% esélyed van hogy visszakapd.
Szerintem azért egy feljelentést megér a dolog.
"Nem tudom milyen a garázs, vagy hogy milyenek szoktak lenni, de bárki bemehet oda?"
Hat mi van, ha nem barki ment be, hanem olyan, akinek van bejarasa?
Ez egy teremgarázs egy társasház alatt. Külön távirányítós garázskapu van ami az utcára nyílik, plusz 3 ajtó ami a társasházba vezet. Sajnos nincs biztonsági kamera pedig már történt ott egy ilyen eset egyszer...
Voltam a rendőrségen feljelentést tenni, de esélytelennek érzem a dolgot sajnos... Aki ilyet csinál, annak ahány felnit szedett le, annyi végtagját szedném le én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!