Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy haz tulajdonosa vagyok....

Egy haz tulajdonosa vagyok. Elszeretnem adni es senki sem lakik bent de az exem meg be van jelentve hogy ott lakik. O nem a haz tulajdonosa es nemis lakik bent de en kiszeretnem jelenteni onnan. Ezt megtehetem en is barmikor?

Figyelt kérdés
Komoly ugyrol van szo nem kerek ertelmetlen kommenteket, informaciokra van szuksegem es kulfoldrol ez az egyetlen modom erdekloni.
2013. máj. 28. 19:21
 1/6 anonim válasza:
62%
Én úgy tudom, hogy az teljesen mindegy, hogy be van-e oda jelentve valaki. Ha nem az ő nevén van és nem lakik ott, akkor el tudod adni.
2013. máj. 28. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Be kell menni az önkormányzatra és ott kérni kell a kényszer kijelentést, utána el tudod adni. Értelem szerűen senki nem vesz olyan lakást amibe valaki más is be van jelentve.
2013. máj. 28. 19:27
 3/6 tetro ***** válasza:
100%
Már pedig a legtöbb eladó ingatlanba be van jelentve valaki az eladás pillanatában... :D
2013. máj. 28. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Az oké de nem az akiről az sem tudja a tulaj, hogy már hol él.
2013. máj. 28. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

menj okmányirodába

tulajdoni lap kellhet

okmányirodában érdeklődj!!!

kényszerkijelentés

2013. máj. 28. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Én most adtam el lakást, a szerződésben az volt, hogy x napon belül kell kijelentkezni.

Menj el az önkormányzathoz, kérdezd meg a kényszerkijelentést, hogy mi a menete ebben az esetben.

2013. máj. 28. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!