Férjem 30 . nap közmunkát kapott büntetés képen Mennyi idő mire kapok tőle választ?
Figyelt kérdés
ebből 27 napot dolgozott le sajnos mert az állandó munkahelye nem engedte ( időben sem ) hogy többet elvégezzen! Ezért egy idő után át változtatták 27 na fogházra 10 napja bent van a legenyhébb helyen de kapcsolat tartói levelet sem kaptam még ill. se egy telefon se semmi. Mennyi idő mire kapok valami választ? Keresek ügyvédet?2013. máj. 27. 11:18
2/3 A kérdező kommentje:
27 napig nem is tudok kommunikálni vele?? csak ha kijön? És ha kellene neki valami ??
2013. máj. 27. 13:16
3/3 anonim válasza:
A közérdekű munkát nem napokban szabják ki, hanem órákban. A munkát az elítéltnek a heti pihenőnapon, vagy a szabadidejében kell elvégeznie. És ha valamennyit ledolgozott belőle, akkor csak a fennmaradó részt változtatják át szabadságvesztésre. Szóval ennek fényében én nem teljesen értem, amit leírtál.
Egyébként szerintem először a büntetés-végrehajtási intézetnél érdeklődj, ahol fogva tartják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!