Most akkor tényleg lehet horndani horogkeresztet meg vörös csillagot?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 22:37
21/24 túramotoros válasza:
Engem annó mikor bevittek a zsidóbérenc rendőrök,egyik alkalommal sem szóltak a tetoválások miatt,sztem lehet hordani
22/24 Sz Misi válasza:
Nagy a baj, ha csak azért nem hordasz ilyen jelképet, mert büntetik. Szerintem hordja mindenki, amit akar. De aztán ne csodálkozzon, ha hülyének nézik és nem tud érvényesülni az úgymond normális emberek közt.
23/24 gráner andrás válasza:
A normális emberek nem az ideológiai meggyőződés alapján ítélik meg a másik embert. Ezt csak a fanatikusok teszik. Az ember az emberben az embert kell, hogy tisztelje és nem az ideológiai meggyőződését. Szomorú dolog, hogy a XXI. században még mindég vannak, akik a középkorban élnek. TENGERPICI
24/24 wapo válasza:
Az a szomorú, hogy ez a jelképdolog ennyire felkavarja az embereket.
Mert ha egy vörös csillag, horogkereszt látványa megrémít az nem a jelkép miatt van, hanem a mögötte áló emberi ideológia miatt.
Mint az előttem szóló mondta, ha a történelmet vesszük alapul akkor a legtöbb embert eddig talán a kereszt jelképét magukon viselők irtották ki eddig.( a tengerentúlon egész népcsoportokat ).De ugyanolyan véres árnyéka van a félholdnak, a lófarkas lobogónak, a turulmadárnak, a fekete hollónak stb.
Ezeket a jelképeket ma is használják és nem tiltakozik senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!