Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most akkor tényleg lehet...

Most akkor tényleg lehet horndani horogkeresztet meg vörös csillagot?

Figyelt kérdés

2013. máj. 23. 22:37
1 2 3
 21/24 túramotoros válasza:
Engem annó mikor bevittek a zsidóbérenc rendőrök,egyik alkalommal sem szóltak a tetoválások miatt,sztem lehet hordani
2013. máj. 27. 20:22
 22/24 Sz Misi ***** válasza:
Nagy a baj, ha csak azért nem hordasz ilyen jelképet, mert büntetik. Szerintem hordja mindenki, amit akar. De aztán ne csodálkozzon, ha hülyének nézik és nem tud érvényesülni az úgymond normális emberek közt.
2013. máj. 29. 09:51
 23/24 gráner andrás ***** válasza:
A normális emberek nem az ideológiai meggyőződés alapján ítélik meg a másik embert. Ezt csak a fanatikusok teszik. Az ember az emberben az embert kell, hogy tisztelje és nem az ideológiai meggyőződését. Szomorú dolog, hogy a XXI. században még mindég vannak, akik a középkorban élnek. TENGERPICI
2013. máj. 30. 18:27
 24/24 wapo ***** válasza:

Az a szomorú, hogy ez a jelképdolog ennyire felkavarja az embereket.

Mert ha egy vörös csillag, horogkereszt látványa megrémít az nem a jelkép miatt van, hanem a mögötte áló emberi ideológia miatt.

Mint az előttem szóló mondta, ha a történelmet vesszük alapul akkor a legtöbb embert eddig talán a kereszt jelképét magukon viselők irtották ki eddig.( a tengerentúlon egész népcsoportokat ).De ugyanolyan véres árnyéka van a félholdnak, a lófarkas lobogónak, a turulmadárnak, a fekete hollónak stb.

Ezeket a jelképeket ma is használják és nem tiltakozik senki.

2013. máj. 31. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!