Azok az emberkék akik valami törvénybe ütköző dolgot (bűncselekményt) követnek el, és itt kérdeznek a dologról információkat, miért nem vállalják a saját nevükben?
Számos olyan kérdés van itt GYIK törvények-jog kategóriába (is),hogy valaki kérdezi,hogy pl. "az egyik barátom lopott és milyen következménye lesz vajon?" Én és mások is tudják,hogy nem is a barátja volt,hanem ő a kérdező.
Miért nem vállalják,hogy ők az elkövetők,miért úgy teszik fel a kérdést,hogy az egyik barátom stb.
Gondolom értitek,hogy mit szeretnék kérdezni...
igazából lényegtelen.
ha akarsz válaszolsz, ha nem akkor nem.
Pl. én bevállalom itt nyíltan,hogy egyszer már csináltam egy közlekedési szabálysértést és 20 e-re büntettek.
Sokan kérdeztek már ilyet,olyat és volt olyan válasz,hogy nem a barátod volt,hanem te!
Itt,ha leírják,hogy ők tették azt a bizonyos bűnt,úgysem ismeri itt senki,miért ne írná le őszintén,itt csak a kérdésre válaszolnak,jó mindig van itt is 2-3 kötekedő de nem kell velük foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!