Ha valaki elkövet egy kisebb súlyú bűncselekményt, a rendőrök beviszik és úgy megverik, hogy megsérül, akkor hol lehet feljelenteni a verő rendőröket?
Mert volt már olyan,hogy valaki elcsent egy kerékpárt és a rendőrök úgy megverték,hogy vérzett a srác.
Én nem vagyok lopós,de ha én így járnék és megvernének,én feljelenteném őket,mert nem a rendőr dolga olyankor veréssel büntetni a bűnöst,hanem neki csak előállítani,elfogni ,bíróságnak vádemeléssel küldeni az ügyet és majd a tettéért úgyis kiszab a bíróság valami büntetést,tehát nem marad a bűnös bűntetlenül.
Az ilyet hol lehet jelenteni?
Csupán csak azért tettem fel ezt a kérdést,hogy megtudjam,hogy a rendőröket hol szokták feljelenteni.
Mert azt megértem,ha egy gyilkost vagy egy olyat aki testi sértést csinál,verik,de volt már,hogy kis ügyért megverték a gyereket.
És olyankor,ha egy kerékpártolvajt elvernek,hogy megsérül akkor az a rendőr aki megverte valójában súlyosabb bűnt követ el mint a lopós gyerek,mert a súlyostesti sértést ,ha megverünk valaki jobban büntetik mint egy pl.30 ezres bicikli csenést.
Tényleg és milyen következményei vannak a rendőrrel szemben,ha úgy megverne valakit,hogy megsérül?
öreg ,azzal legyél tisztában,hogy a rendőrök csak azokat verik meg, akik még ott bent is szemétül viselkednek,
ha téged netán bevisznek,és normálisan válaszolsz - viselkedsz,senki nem fog megütni,
-de ha bunkó vagy-akkor ők is azok lesznek,
magyarul : csak rajtad múlik ,hogy lesz e dá-dá,
Utolsónál a pont!
Tisztelet kolega!
21L
Utolsó!
Köszi.
"-de ha bunkó vagy-akkor ők is azok lesznek, "
Szerintem meg az a rendőr, aki azt várja hogy az "ügyfelei" szeressék, talán válasszon más pályát, amire alkalmasabb. Értem, hogy ennek az egésznek komplex pszichológiája van, de az a rendőr, aki gyanúsítottra kezet emel nem való a pályára. És pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!