Támogatnátok egy olyan népegészségügyi törvényt, hogy a Mekibe, Burger Kingbe, KFC-be és hasonlókba jegyrendszert vezetne be az állam?
Ennek semmi értelme. A magyar lakosság nagy része nem is jár ilyen helyekre. Én pl. kb évente 5-ször ha meki vagy más ilyen helyre bemegyek. Én is szeretem, de szerintem eleve baromi drágák, aki napi szinten meg tud fizetni olyan adagot, amivel jól is lakik, annak később gyógyszerekre is futja. Lássuk be, nem az átlag magyar pénztárcának valók.
Amúgy annyiért amiért egy bigmacet kapok a mekiben (amivel jól sem lakok) kapok két lángost, ami egyrészt jobban laktat, másrészt egészségtelenebb mint a mekis kaja. A lángosra mégsem szól az ötleted. Gondolom mert az magyar, és már megint egy multiellenes ömlengésről van szó.
"Minden kuponon név, lakcím, miniatűr fénykép, személyi szám, adószám, útlevélszám, születési hely, anyja neve"
Akkor teljesen feleslegessé válik a személyes adatok védelme, hiszen mindenki bármikor megnézheti bárkiét.
Egyébként mi a különbség a sült húsos szendvics és a hamburger között? Mitől egészségesebb az egyik, mint a másik?
Istenem, a szélsőjobbos multirettegők annyira idióták már, hogy körbeölelték a politikai spektrumot és kimásztak a bal oldalon az ilyen legutolsó vérkommunista rendőrállam ötletekkel...
Utálod az egészségtelen kajákat? Rendben, kontrolláljuk, de akkor tegyed csak hozzá az összes elérhető alkoholt, a cigit és minden, tudósok által egészségtelennek ítélt ételt, ne csak azt, amit te választasz. Búcsúzz el a csülök péknétől, a sült kolbásztól meg úgy 500 másik alapvető magyar kajától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!