Hívatalosan lehet ilyet csinálni vagy ez nem szabályos? (bolti ügy)
Van egy kisbolt ami nagyon közel van hozzánk és oda szoktam menni vásárolni,ha csak egy -két dolog kell,ez a bolt egy kocsma mellett van közvetlen és a tulaj is egy.Ki van írva a nyitvatartás,pl vasárnap is: 06-14 óráig és állandóan azt csinálják,hogy nyitvatartási időben a bolt be van zárva kulcsra senki nincs,mert az eladó a kocsmában tartózkodik és,ha nincs épp vendég ott olvas.Megy az ember a boltba mondjuk reggel 8-kor,hogy vásárol és be van csukva a bolt nincs senki,és azzal jönnek,hogy ha nincs a boltba senki be kell menni a kocsmába és szólni,hogy jöttem volna a boltba és vagy azt mondja,hogy megyek vagy azt,hogy egy pillanat kiszolgálom Pista bácsit sörrel várj és megyek utána. Felháborító,és még én vagyok a hibás,hogy nem szólok be a kocsmába,hanem inkább elmegyek máshová,mert ugye abba a boltba az ottani környék jár és tudja mi a helyzet,de könyörgöm,ha jön valaki átutazóban és megáll kocsival,mert vásárolni akar,nem is tudja,hogy miért van zárva nyitvatartási időben,semmi"azonnal jövök"tábla,nem is sejti,hogy a kocsmába kell beszólni.
Vajon ilyet hívatalosan lehet csinálni egy boltosnak amit fentebb leírtam,vagy szabálytalan,ha szabálytalan,hol lehetne ezt jelenteni milyen szervezetnél?
"és még én vagyok a hibás,hogy nem szólok be a kocsmába,hanem inkább elmegyek máshová,"
miért lennél hibás?
elmész máshová... kit érdekel ?
rossz üzletpolitikát folytat, de szerontem nem fog belebukni.
Te is eldöntöd szabad akaratoddal, hogy gyalogolni akarsz-e, vagy bemerészkedsz a részegek közé ...
Szerintem inkább javasold neki, hogy tegyen ki egy vezeték nélküli csengőt (3-4000 ft) írja ki, hogy tessék csengetni, Akkor nem kell bemenni a kocsmába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!