Szerintetek kinek tudom jelenteni ezt a gusztustalan embert?
A történet röviden:kíváncsiságból felmentem az egyik chatre és ott regisztráció után ami kb. 5 perc volt rám írt egy 37 éves bp-i számítás technikai cég vezetője(állítólag) és 20ezret ajánlott fel ha nézhet fürdés közben!Franciázással,mellsexel és szriptízzel együtt ajánlott nekem 70ezret amit persze nem fogadtam el!
A beszélgetést kinyomtattam és időpontot is eggyeztettünk!
kedves kérdező, nem értem hol a problémád?
- elmúltál 18.
- az ember nem hazudozott neked, hanem megmondta, hogy mit szeretne és mennyit hajlandó ezért fizetni.
- neked lehetőségedben áll ezt visszautasítani.
- te nem utasítod vissza, hanem egyeztetsz vele egy randit.
mi a problémád? ja, hogy jelenteni szeretnéd valahol? ezt most megtetted, itt jelentetted, sokan el is olvasták.
megvolt már randi?
mi lett a vége?
11:14 vagyok.
Egyáltalán nem az volt a szándékom, hogy vitázzak.
Csak szeretnék rávilágítani arra, amit az előző válaszoló 3 mondatban leírt:
- az ember nem hazudozott neked, hanem megmondta, hogy mit szeretne és mennyit hajlandó ezért fizetni.
- neked lehetőségedben áll ezt visszautasítani.
- te nem utasítod vissza, hanem egyeztetsz vele egy randit.
Eddig az összes válasz az volt a kérdésedre, hogy nem tudod sehol jelenteni, felesleges ezen gondolkodni is.
Ha ennyi válasz után sem érted meg, hogy a kutya sem foglalkozik majd veled, ha ilyen problémával akárkihez odamész, akkor a következő a javaslatom:
Menj be a rendőrségre, és tegyél feljelentést. Vidd be a papírt, mindent ami az üggyel kapcsolatos, és tedd meg a feljelentést ismeretlen személy ellen. Ha ránk nem hallgatsz majd rájuk fogsz.
Névtelenül nagyon tudod járatni a szádat, de lefogadom, hogy névvel még soha senkinek nem említetted ezt, maximum valamelyik veled azonos szinten lévő barátnődnek.
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!