Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek kinek tudom...

Nicol90 kérdése:

Szerintetek kinek tudom jelenteni ezt a gusztustalan embert?

Figyelt kérdés

A történet röviden:kíváncsiságból felmentem az egyik chatre és ott regisztráció után ami kb. 5 perc volt rám írt egy 37 éves bp-i számítás technikai cég vezetője(állítólag) és 20ezret ajánlott fel ha nézhet fürdés közben!Franciázással,mellsexel és szriptízzel együtt ajánlott nekem 70ezret amit persze nem fogadtam el!

A beszélgetést kinyomtattam és időpontot is eggyeztettünk!

2009. szept. 30. 20:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak mégjobban belekevered magad!
2009. szept. 30. 20:22
 2/23 A kérdező kommentje:
de meg kellene valahogy büntetni.....
2009. szept. 30. 20:26
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Fölösleges hajcihő... Nem értem, most miért kell kitolni a manussal... meg mi alapján, az is egy vicc amit te itt leírsz már bocsi. Ilyen nap mint nap van, most a te lelki világod mennyire sérült ettől de őszintén?! Meg nem is tudsz vele mit csinálni, semmi kényszerítés nem volt gondolom meg fenyegetés, csupán ajánlat, amire azt mondtad, hogy nem köszi, ennyi a történet. Ha valaki pénzért kér szexuális szolgáltatást az miért gusztustalan??? Nem értelek én komolyan...
2009. szept. 30. 20:47
 4/23 anonim ***** válasza:
87%

Ha kiskorú vagy, és ezt ő is tudta, amikor ajánlatot tett, akkor jelentsd fel. Szólj a szüleidnek.

Ha pedig nem, akkor... hagyd a fenébe. Tele van a net ilyenekkel. Még mindig "ártalmatlanabb", mint a Margitszigeten kirakott micsodával közlekedő kerékpáros...

2009. szept. 30. 21:26
 5/23 anonim ***** válasza:
70%
Persze te tök ártatlan vagy, ugye?
2009. szept. 30. 21:28
 6/23 anonim ***** válasza:
88%
nem tudsz az ürgérül semmit. az, hogy kicsoda micsoda mind bekamuzta valszeg, plusz ha kinyomtatod annak nem tudom mennyi valóságalapja van. Mindenesetre lenne ezer értelmesebb dolog is mint ilyenekkel törődni szerintem. Nagyon sok időd lehet.
2009. szept. 30. 21:28
 7/23 anonim ***** válasza:
97%
De most csodálkozol, hogy ezt csinálta?? Ez komoly? Egy chat oldalon???
2009. szept. 30. 21:31
 8/23 anonim válasza:
86%

Hülye az, aki ilyenre kéri a másikat...

De még hülyébb az, aki komolyan is veszi...

Ennyi.

2009. szept. 30. 21:48
 9/23 anonim ***** válasza:
76%

te annyira belementél, hogy már időpontot is egyeztettetek? és még te vagy felháborodva? miért nem utasítottad eleve vissza?

te hány éves vagy?

2009. szept. 30. 21:55
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
A chat-ek teli vannak ilyen emberekkel,és tényleg nem kell őket komolyan venni.Még az elején ki kellett volna lépned,és hagyni a francba,nem pedig időpontot egyeztetni.Nem értem,most mit akarsz ezzel bizonyítani?Vannak olyan lányok is akik kaphatók ilyesmire,és talán azt hitte, te is olyan vagy!
2009. szept. 30. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!