Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek kinek tudom...

Nicol90 kérdése:

Szerintetek kinek tudom jelenteni ezt a gusztustalan embert?

Figyelt kérdés

A történet röviden:kíváncsiságból felmentem az egyik chatre és ott regisztráció után ami kb. 5 perc volt rám írt egy 37 éves bp-i számítás technikai cég vezetője(állítólag) és 20ezret ajánlott fel ha nézhet fürdés közben!Franciázással,mellsexel és szriptízzel együtt ajánlott nekem 70ezret amit persze nem fogadtam el!

A beszélgetést kinyomtattam és időpontot is eggyeztettünk!

2009. szept. 30. 20:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
Ezzel senki nem tud csinálni semmit. És amúgy tényleg még csak gusztustalannak sem nevezném. A chat tele van olyan emberekkel, akik ezt szeretnék, és olyanokkal is, akik erre kaphatóak. Megprógálta nálad is, ennyi. Azt kellett volna mondani, hogy nem, és kilépni. Ilyen egyszerű. Természetesen, ha te még gyerek vagy, és ezt ennek tudatában csinálja, akkor az már más ügy, de gondolom felnőtt vagy. Akkor meg nem történt semmiféle bűncselekmény. Megkérdezte és kész.
2009. szept. 30. 22:26
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell keresni az ilyen helyzeteket, és kész.
2009. szept. 30. 22:28
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

Te itten csak ne okoskodjál, és ne te akarjál rendet tenni. Ezt majd a felnőttek elintézik.

A net tele van ilyenekkel. Elhiszem, hogy neked a 12-13 éves lelki világodat megsértette az ilyen ember, de akkor sem kell neked itt kavarni a szart, hogy majd te itt rendet teszel.

Vannak akiket érdekelnek ezek a szolgáltatások, vannak akiket nem. Ha téged nem, akkor nem kell visszaírni neki, és ott kell hagyni a francba azt a "gusztustalan embert".

-Anya, a neten rámírt valaki, hogy pénzt ad azért hogyha nézhet fürdés közben.

-Jajaj!! Kislányom, nagyon jó, hogy szóltál! Apa!!! Hívd a rendőrséget! Gyorsan!

Sejtem csak annyi eszed volt, hogy kikontrolcé-kontrolvézted a szöveget, majd a jegyzettömbbel kinyomtattad. Ezért a nyomozó majd külön kiröhög.

Szóval tényleg: Ne kavard a szart, mert csak mégjobban belekeveredsz. Ilyen problémával mindenki kiröhög, ahogy az előző válaszolók is tették, és én is tettem. Hagyd a francba az egészet, és foltozd a lyukat a lelkeden!

2009. szept. 30. 22:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen chat oldalakon azért szoktak regisztrálni az emberek, hogy ismerkedjenek...

Mit keresel ilyen oldalon?!

Ha meg valakinek a stílusa nem tetszik, azzal nem kötelező csevegni : zárd be az ablakot vagy tiltsd le az illetőt!...

Vannak kifejezetten fiataloknak való weboldalak (pl. HotDog), miért nem oda mész?!

Érdekes, én már vagy 15 éve internetezem, de még soha nem regisztráltam ilyen chat-oldalakon!

2009. okt. 1. 00:39
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

22:35 gyanús nekem, hogy te is egy "gusztustalan ember lehetsz" :D

Egyébként tényleg ne foglalkozz vele. Olyan mint ha azért akarnál feljelenteni valakit, mert rádfújta a cigifüstöt

2009. okt. 1. 01:07
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
Honnan tudod egyáltalán, hogy biztosan 37 éves, bp-i számtech cég vezetőjéről van szó? Lehet, hogy egy 15 éves hülyegyerek volt...
2009. okt. 1. 07:11
 17/23 anonim ***** válasza:

01:07!

22:35 vagyok. Nem vagyok "gusztustalan ember", csak a kiscsaj nagyon el van tévedve. Most mégis, mit mondanának a rendőrségen, ha bemenne egy 13 éves csaj egy jegyzettömbből kinyomtatott papírral, hogy valaki ráírt hogy ad neki pénzt, ha megnézheti ahogy fürdik?

Ha az anyjának mondja, mit csinálna? Elkezdeni félteni a gyerekét, a net közelébe se engedné, csak ha ott van, de a chat oldalakról biztosan letiltaná.

Bár ez a csaj meg is érdemelné! Lemenne valami klubba, és megnézné, milyen az élet, hogy mennek a dolgok valójában. És akkor nem ezzel menne az ideje, hogy azon gondolkodik, hogy hogy jelentsen fel egy ismeretlen embert, akiről semmit se tud, csak annyit, hogy szolgáltatásokat szeretne venni tőle.

2009. okt. 4. 11:14
 18/23 A kérdező kommentje:

11:14!

Honnan tudod,hogy kiskorú vagyok!!!!!!

Igazából az érdekelt,hogy a hétköznapi emberek mit gondolnak erről!Ha te nem vagy "gusztustalan ember" akkor nem szívod fel ennyire az agyad:D!

Különösebb szándékom nem volt evvel a kérdéssel úgyhogy a te kis fajtád megnyugodhat!!!!

2009. okt. 4. 18:49
 19/23 anonim ***** válasza:

11:14 vagyok.

1. Kérdés végére kérdőjelet teszünk, nem felkiáltójelet. Lehetőség szerint egyet, nem hatot.

Legfőképpen onnan tudom, hogy kiskorú vagy, hogy a kérdés végére felkiáltójelet tettél. Ilyet semmilyen felnőtt nem csinál. Mellesleg állításomat igazolja a tény, hogy csak egy kiskorúnak ilyen a gondolkodása mint neked: benned van mindenáron a jót cselekedhetnék. Egy felnőtt ilyeneken nem keveri a szart, hanem kineveti a "gusztustalan embert", és bezárja az ablakot. Egy felnőtt nem egyeztet időpontot egy "gusztustalan emberrel", és nem nyomtatja ki a beszélgetését egy "gusztustalan emberrel".

2. Mint már korábban is leírtam: Nem vagyok "gusztustalan ember", csak nem szeretem az imént említett "mindenáron jót cselekedhetnéket" az emberekben. Tegye ezt, amennyiben tisztában van a mai politikai, és közbiztonsági helyzettel.

3. Kijelentő mondat végére pedig pontot teszünk, nem pedig felkiáltójelet. Ebben az esetben is lehetőleg egyet, nem négyet. Az én "kis fajtám" pedig nyugodt, úgy vélem a tied nem az, ezért írsz 6 felkiáltójelet a mondataid végére a kommentedben.

Mellesleg: Mi azért írjuk idézőjelben a "gusztustalan embert", mert ezt a pontatlan megnevezést idézzük fel újra és újra, közröhej tárgyává téve azt.

Amennyiben a fentit megértetted, válaszodban kérlek őszintén írd le, hogy hány éves vagy, és hogy milyen eljárással nyomtattad ki a szöveget? Vágólapra helyezted, majd a jegyzettömbből kinyomtattad?

2009. okt. 5. 21:16
 20/23 A kérdező kommentje:

11:14

Nem megyek bele felesleges vitába azért,hogy neked legyen igazad!

A korom ne érdekeljen téged,nyugodj meg elmúltam már 18 és nem ctrl c-ctrl v-vel nyomtattam ki a dolgot!

További kellemes szép napot 14-ke!

2009. okt. 7. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!