Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meg akarnak verni a cigányok!...

Meg akarnak verni a cigányok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mán fél éve gyúrok és belém kötekedtek hogy kemény vagy meg ijenek! és azt mondták holnap megvernek páran!

2013. máj. 10. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én is utálom őket már 6 évesen beszólogatnak egyszer mennyek nekik semmi nem marad belőlük ja és előző voltam.
2013. máj. 11. 12:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Mondjad nekik hogy ti gyáva férgek egyedül nem mertek kiállni!Csak a cigányok elég összetartók így nem fogja őket érdekelni.
2013. máj. 12. 19:43
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Állj ki a hazád mellett, csökkentsd a létszámukat néhány példánnyal. Legalább is én ezt tenném.

Ha levered őket, akkor a rendőrök jönnek érted, de ha hagyod magad, akkor a mentők.

A döntés a Tiéd.

2013. máj. 13. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
12%
Rasszista a kérdező.
2014. aug. 9. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Provokátor az utolsó!
2014. aug. 10. 08:21
 16/17 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó

Te vagy a provokátor.

Itt cigányozik a kérdező. Szerinted ez nem rasszizmus.

2014. aug. 10. 08:53
 17/17 anonim válasza:
100%

És jól is teszi.

Az ilyen mocskos, mosdatlan férgekre mit is lehet mondani? Sőt, a cigány az nem is szidás, valóban azok.

Meg én szerintem ebben az országban minden magyarnak van joga rasszizmushoz azon más emberek felé, akik itt élnek, mivel ez magyarország, nem cigányország, úgyhogy kuss van a büdösöknek.

Én büszke is vagyok, hogy utálom ezeket a férgeket.

De egyébként semmilyen más népet nem utálok, félre ne értsétek, csak ezeket a mocskosokat.

2014. szept. 28. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!