Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meg akarnak verni a cigányok!...

Meg akarnak verni a cigányok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mán fél éve gyúrok és belém kötekedtek hogy kemény vagy meg ijenek! és azt mondták holnap megvernek páran!

2013. máj. 10. 17:25
1 2
 1/17 anonim válasza:
80%

Jobb lesz ha hagyod magad,ugyanis ha védekezel ellenük akkor életfogytiglani börtönbüntetést kapsz "rasszizmusért" de az nem baj ha ők ölnek meg téged

Sztojkát is kiengedték a börtönből 1 vagy 2 év múlva,pedig megölt egy embert

2013. máj. 10. 18:07
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
Ja legyél birka......mit tegyél védd meg magad b*zdmeg. Lecsapod a legnagyobbat a többi elszalad....imádom ezeket jajj cigányok megölnek, megvernek jajj jajj azért csinálják mert megtehetik rettegtek tőlük.
2013. máj. 10. 18:23
 3/17 anonim válasza:
79%
Kettes,remélem élőben is ilyen nagy szád van :)
2013. máj. 10. 18:27
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Borsodban lakom kisvárosban egy "elit" negyed mellet...szívesen látlak egy hétvégi vizitre. Meglátod mi a különbség egy megalázkodó behódoló birka és egy magáért kiálló ember közt....Vertek már meg amikor többen voltak a válasz az volt hogy mindegyiket elkalapáltam külön külön. Van akit minden héten elvernek nekem előre köszönnek.Te döntöd el, hogy hagyod magad és rád szállnak vagy beszélsz az ő primitív nyelvükön.
2013. máj. 10. 18:36
 5/17 anonim válasza:
54%
Ha ez igaz lenne azóta már nem élnél :D A cigóknál szokás szúró eszközöket is alkalmazni amivel nem kis sérüléseket okoznak a többi embernek...Elég egy kicsi "ok" is elég ahhoz hogy valakit megkéseljenek hát akkor mi történne ha verné őket egy ember?Azt az embert elintéznék.Itt csak akkor van esély a békére ha a skinhead-ek megfémlelítenék őket,de ők meg pont azokba kötnek bele akikbe nem kéne (normális cigányokba)
2013. máj. 10. 20:30
 6/17 anonim ***** válasza:
48%

Esetleg hívhatod a Gárdát. Ők nem csak akkor mennek, mikor már megtörtént a baj.

Bár ez azért tényleg kicsit "piti" eset, hogy csak annyit mondtak, megvernek. Viszont, ha tényleg vadásznak rád, rendőrség vagy Magyar Gárda.

2013. máj. 10. 23:20
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha vadásznak rád rendőrség lesz*rja a rendőrséget addig nemérdekli a dolog amíg valaki nem vérzik(el).

Én a helyedbe vennék paprika sprayt, bors spray-t , vipera, boxer , puska, kés , bicska stb....

Minél több dolgod van növeli a túlélési esélyed.

Esetleg valami küzdősport edzésnek járj utána ,kondit ne hagyd abba.

2013. máj. 11. 10:23
 8/17 anonim ***** válasza:

Ja és előző vagyok Sok szerencsét!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 11. 10:29
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat tanácsokat ma nem futottam össze velük hála az égnek!
2013. máj. 11. 11:21
 10/17 anonim ***** válasza:
63%

Na majd holnap...

Egyébként nincs mit tenni ellenük a törvény őket védi a pénz is mellettük van lassan és a többség is szóval fuss az életedért.

2013. máj. 11. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!