Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Van lehetőség BKV büntetés...

Van lehetőség BKV büntetés enyhítésére?

Figyelt kérdés

Megbüntettek,mert lejárt a bérletem és nem vettem észre. Mivel nem tudok újat bemutatni,ezért 16.000 a bírság.

Lehet fellebblezni enyhítésért? Mivel diák vagyok,nincs önálló keresetem,hogy ezt kifizessem most teljes egészben.

Igazából nem értem,mire fel a 16 ezres büntetés,hiszen a hajléktalan,részeg gusztustalan állat mellettem ingyen utazik,gondolom rajtuk nem vasalnak be kőkemény 10ezreket.

Eltussolni nem akarom,nehogy a végén 50 ezres tartozásokkal találjanak meg.

2013. máj. 6. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Fizesd ki valahogy és máskor figyelj jobban.

A hajléktalanokkal meg az a helyzet, hogy bár igazságtalan, de rajtuk, ha akarják sem tudják behajtani.

Mit tennének? Jelzáloggal terhelik a lakását? Vagy lerángatják a lábáról a szakadt cipőt?

2013. máj. 6. 23:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak egyszerűen igazságtalannak tartom,hogy diákokon verjenek be 16 ezret.. Mi sem szarjuk a pénzt,honnan szedjek elő 16 ezret ??

Pofátlanság tetejének tartom azt,ha részletben sem lehet befizetni..

2013. máj. 7. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Az élet sokszor igazságtalan.
2013. máj. 7. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!