A főnököm sarokba akar szorítani, mit tehetek ilyenkor? 30 napos felmondási idő kicsit másképp.
Figyelt kérdés
Április 19.i hatállyal beadtam a felmondásomat egy vendéglátó helyen, ahol november óta 4 órás munkaviszonyba vagyok bejelentve. A munkaidőm és a bérezésem teljesen eltér a szerződéstől, mivel havi kb. 230 órát dolgozom és órabérben vagyok fizetve. A főnököm azt követeli hogy a 30 napos felmondási időmet, ugyan úgy töltsem le,mint ahogy eddig dolgoztam. De ezt nem akarom. Azóta volt 3 munkanapom,mialatt és már 50 órát dolgoztam...2013. ápr. 26. 12:41
11/12 anonim válasza:
"Az otthon vezetett jelenléti ív semmit nem ér, ez nem bizonyíték (azt irogatsz otthon, amit akarsz)... "
Bent is azt írogat amit akar, szóval ez nem kifogás. A tanúk meg az otthonit igazolják, így baromságot írtál.
~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~
#10-nek :
1./ A munkahelyen vezetett jelenléti ív hivatalos irat!
2./ Otthon én magamban azt írogathatok a papírra, amit csak akarok!... Ezt sehol senki nem fogja elfogadni!...
TANÚKKAL bizonyítva már más helyzet, de pont ezt írtam a Kérdezőnek, hogy a munkatársak között szerezzen tanúkat az állítása igazolására!...
3./ Ne a másik beírását fikázd, hanem a Kérdező problémájára adj tanácsot, Nagy Okos!...
12/12 anonim válasza:
A munkaügyi perekben szinte kizárólag a munkavállalók nyernek. Néha akkor is, ha a munkavállaló kontár munkát végzett, de hát ez egy vállalkozóellenes ország. Úgyhogy megpróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!