Lehet valamit tenni jogi úton a napiszar.com oldal ellen?
Hali! Bocs, hogy ide szemtelenkedek, de nekem hasonlo kerdesem van, es most nyitottam. engem egyik ismerosom fenykepezget skype-on es nemreg derult ki. nem vettem le se felsot, se alsot, es nem csinaltam kompromittalo mozdulatokat, csak egyszeruen, B+ NE fenykepezgessenek le, ha nem akarom!!!! Ez ellen mit tudok tenni?
Ott tartok, hogy feljelentem a rakba, mert ez biztos, hogy valamilyen szinten visszaeles. Nincs jokedvem, bocs a stilusomert, de szerintem nektek is b...na a csorotoket ha valaki a beleegyezesetek nelkul fotozgatna!
Aki napiszart nézz nem normális ...
Enyi az esze az-az semmi...
Elmebeteg oldal...
A mai világ anyira el van szabadulva...
Sokkal több bölcseség kelene..
Nincs semmi tisztelet se..
A napiszar.com szervere itt található
Address:
Talstr. 30
66424 Homburg
Germany
Németül kell nekik irni, hülyeséget ne irjatok, ez a szolgáltatója annak a virtual servernek ami a napiszart kiszolgálja, a szerveren találhatóak olyan megosztások (linkek) amik nem felelnek meg a kiskoruak védelmére szóló ...nak. Bármint el lehet érni ezzel kapcsolatban, linkekkel alátámasztani, hogy az oldalon tényleg felnőtt tartalmak találhatóak, vagy link) megosztás, található.
Az az egyszerűbbik megoldás, ha csak magyarországba nem elérhető az oldal, csak onnan tiltja ki a szerver üzemeltetője. A másik megoldás, hogy törli a szerveren az adatokat a szolgáltató, adatkezelési irányelvek miatt.
pl fenőtt tartalom, ugyanis a felnőtt képek:-) is a szerveren vannak. A videókat linkelik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!