Lehet valami negatív következménye, ha feljelentenek és elvesztek egy pert?
"Tegyük fel, hogy feljelent, tegyük fel, hogy elvesztem a pert, tegyük fel, hogy később 15.000 forint kifizetésére köteleznek."
15 E Ft-ot követel és ennek fejében fenyeget perrel?:-o
Pontosan mivel fenyeget, mit mondott?
SMS-ben írta?
És azt, hogy mennyit akar, azt nem írta?
Értem, de honnan tudod, beleírta az SMS-be?
Csak mert szeretném megmondani, megfogalmazni Neked, mekkora hülye pontosan ő.:)
Okés, akkor leírom részletesebben. Háziasszonytól csak egy sms-t kaptam: "Fizetned kell 15000 forintot." A rendőrségeset valójában nem is emlegette NEKEM. Egy közös ismerős írta nekem facebookon, hogy ez így nem mehet tovább és a csaj azon gondolkozik, hogy "beregisztrál a rendőrséghez".
Gondoltam nem bonyolítom ezzel a történetet, mert egyáltalán nem ez a lényeg - ezért írtam itt azt, hogy egy sms-ben zajlott az egész.
Á, ez semmi!:)
Az az ismerős kicsodátok? Kije a nőnek, vagy Neked?
Amúgy ez a "háziasszony" a _tulajdonosa_ a lakásnak, és ő nem lakik benne, és több bérlő is van, tehát másokkal laktál?
Nem lehet, hogy ez még a beköltözés előttről származó, eltévedt SMS?
A háziasszony munkatársa küldte az sms-t nekem, aki az egyik barátom (ő is egy nő).
A háziasszony nem a tulajdonosa a lakásnak, hanem ő és a férje (vagy barátja/élettársa) közösen bérlik. Egy 2 szobás lakás. Ők ketten egy nagy szobába laknak + kiadták azt az 1 szobát (illegálisan), mert nekik nem kell.
Az sms nem tévedt el, dátummal együtt megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!