Középiskolai kollégium: 20 perc késéssel értem vissza, elnézést kértem, erre a tanár: - Elkéstél, b**dmeg! Nagyon megalázónak érzem, teendő lehet ez ellen?
"Ti szerintetek egy középiskolai tanár beszélhet így? "
Természetesen. Én még két fülest is lehúztam volna. Utálom a pontatlanságot.
Nekem meg a 11-14 éves tanítványaim mondják a szemembe, hogy szo.jon f.szt, nyelen g.cit...
Igen megalázó.
Kérdező! Kérd ki magadnak ott helyben és utána keresd fel a kollégium igazgatóját személyesen.
"Az itt válaszolók többségén jól látszik, milyen ennek az országnak az általános lelkülete. Az egy kulturális minimum, hogy nem b*zdmegelünk, pláne középiskolai tanárként; sokan még ezzel sincsenek tisztában. El tudom képzelni, ők hogyan szólnak másokhoz."
Tény, hogy a kollégista 20 percet késett, de micsoda szerencse, hogy el tudjuk terelni róla a szót azzal, hogy a tanár mekkora tuskó volt.
Szemét tanár! Ilyen kulturális söpredéket! Ezérttartittezazország!
""Ti szerintetek egy középiskolai tanár beszélhet így? "
Természetesen. Én még két fülest is lehúztam volna. Utálom a pontatlanságot."
Tanárok is tanítják rosszra a nebolukat. Aztán meg csodálkoznak, ha visszakapják. Sok esetben a tanár meg is érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!