Középiskolai kollégium: 20 perc késéssel értem vissza, elnézést kértem, erre a tanár: - Elkéstél, b**dmeg! Nagyon megalázónak érzem, teendő lehet ez ellen?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 22:56
1/26 anonim válasza:
2-3 év múlva a munkahelyen/katonaságban mit fogsz csinálni? Elkésel, főnök/őrmester: "K*rva anyád!" te meg sírva fakadsz?
2/26 anonim válasza:
Hát legközelebb ne késs el.Mikor én voltam koleszos (1994-1998),az ilyesmiért másnapra kimenőmegvonást is adtak.
3/26 anonim válasza:
Vagy ha késel ne vegyék legalább észre.Mi ablakon is belógtunk pl stb.
4/26 anonim válasza:
hahahaha :D miért eddig hol éltél burokban? ne viccelj már hogy egy bäzdmeg miatt kiakadsz :D
5/26 anonim válasza:
Felháborító ! Kerékbetörni ! Vagy minimum 14 év fegyház nehézvasban az ilyen nem érdemel mást !!!!
6/26 anonim válasza:
Ti szerintetek egy középiskolai tanár beszélhet így?
Jogos a kérdező kifakadása. Mit szólnátok, ha a ti gyereketeknek mondaná egy tanár, hogy b@aszd meg! :)
Ha még egyszer ilyet mond a tanár határozottan, hangosan köszönd meg neki az illedelmes beszédet! :)
7/26 anonim válasza:
máskor mondd neki, addig örülj még nem a fizetésed késik, B@ZMEG
8/26 anonim válasza:
A tanár szégyene, hogy így beszél a diákok előtt.
9/26 anonim válasza:
"Jogos a kérdező kifakadása. Mit szólnátok, ha a ti gyereketeknek mondaná egy tanár, hogy b@aszd meg! :) "
Az egy dolog, hogy a tanárra sem néznék egyenes szemmel, de a kölkömet sem pátyolgatnám. Azt mondanám neki, hogy "20 percet? Te gyerek, örülj, hogy ennyivel megúsztad... b**dmeg!"
10/26 anonim válasza:
"Ti szerintetek egy középiskolai tanár beszélhet így?
"
Nekem az egyetemi tanár mondta szó szerint: most mi a fs***zt csinálsz már bm**eg a ku*rva életbe. Mondtam neki, hogy vegyen kicsit vissza a stílusából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!