Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ellopták az interneten közzéte...

Ellopták az interneten közzétett regényemet! Hogy bizonyítsam, hogy az én tulajdonom, munkám és nem a bitorlóé? Mi bizonyíték?

Figyelt kérdés
A kérdés valójában elméleti. Mit tudok tenni ha ellopják a művemet szóról szóra? Mivel tudom bizonyítani? tanúkat, a beszkennel illusztrációk eredeti pédányát elfogadják? És ha a bitorló azokat kivéve publikálta akkor is? Mi lehet bizonyíték?
2009. szept. 22. 15:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Erre van az Artisjus, mielőtt publikálod, le kell védetni. Természetesen ennek ára van, de ha neked fontos, akkor azt az árat megéri. Ezt persze fel kell tüntetni, és vannak olyan szoftverek, amikkel digitálisan levédheted a digitális változatot, ha értesz hozzá.
2009. szept. 22. 21:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Mindent megtalálsz náluk, amire szükséged van->

[link]

Pont olyan szakdolgozati témám van, ami ehhez kapcsolódik, igaz, nem az írott, hanem a mozgókép jogvédelme, de át kellett böngésznem az Artisjus dolgait is, és a jogvédelmi szoftveri lehetőségekről is ezért tudok, mert ahol vannak ezek, nem válogatták szét típusonként, hogy mit mire lehet használni, hanem ömlesztve. Szóval bogarászhattam közülük a filmeset (nincs sok, szöveg, kép, hang levédésére annál több), nem baj, azért ezekről jó tudni :-)

2009. szept. 22. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!