Lehetne kezdeményezni a szcientológia áldazatainak egy emléknapot?
Mert Ron író volt. Nem csak sci fit írt, hanem romantikus regényt, kalandregényt, forgatókönyvet, verset stb.
Ezeknek a regényeknek a jogdíjából fedezte az elmével kapcsolatos kutatásait. A mai napig úgy tartják számon, mint a legtermékenyebb írót.
Furcsa én egy romantikus regényt nem találok tőle!
Amikor megdőlt a vallása egy ideig a 50-es évekébe akkor próbálkozott mindennel!Mert a hülyeségéből már nem folyt a pénz mikor csúnyán beégett egy szcientológia bemutatásán!
Már a korai harmincas években írt Voltak olyan magazinok, amelyek az ő munkáival voltak tele. Különböző álneveken is írt. És már megint a hülyeséget írod forrás nélkül.
A Szcientológia soha nem tört meg. Volt, amikor etikátlan emberek szét akarták zülleszteni. De ezek után lett úgy kialakítva szerkezetileg, hogy mára elpusztíthatatlanná vált.
Elhiszem azt amit látok és tapasztalok.
De ezzel én vagyok kisebbségben. A többség -ahogyan te is - elképzel valamit és odalogikázza, hogy hogyan lehet az a dolog úgy ahogy ő elképzelte. Sem józan észérvek sem adatok nem hatnak rájuk. Az ilyen embereket hagyni kell főni a levükben. Én is ezt teszem most veled. Jó gyűlölködést.
"elképzel valamit és odalogikázza, hogy hogyan lehet az a dolog úgy ahogy ő elképzelte. Sem józan észérvek sem adatok nem hatnak rájuk. Az ilyen embereket hagyni kell főni a levükben. "
Megfogalmaztad a szcientológusok gondolkodás módját! :D
Nem a józan észnek hisznek hanem egy sci fi író regényének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!