Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha három elmaradt számlát nem...

Ha három elmaradt számlát nem tudok egyszerre befizetni jelen pillanatban, csak egyet, akkor is átadhatják az ügyet a behajtóknak?

Figyelt kérdés
Minden elözetes figyelmeztetés nélkül kikapcsolták a netet és a kábelt egy hete,mert 3 havi elmaradt számlám van.Ma kaptam egy levelet h egyösszegben fizessem ki 8 napon belül,fizut meg csak 3-án kapok,max egy elmaradt 8000 ft-os csekket tudok feladni addig,aztán a többit.
2013. márc. 25. 13:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jó,oké,tényleg van rajta figyelmeztetés a 3 havi késésre vonatkozóan ami elkerülte a figyelmemet.viszont akkor sem tartom fair dolognak h hónap végén 8 napon belül kérjék a hátralék kifizetését.na mindegy,majd megoldom.a normális válaszadóknak nagyon köszi a segítséget!
2013. márc. 25. 15:36
 12/15 A kérdező kommentje:
hát abszolút nem voltak megértöek.2 elmaradt szamlat tudtam rendezni,de azt mondta a kiscsaj tök flegmán h igy is átadják az ügyet,mert egy összegben kérik.megtehetik?mármint jogukban áll?
2013. ápr. 2. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez melyik tetű szolgáltató?Én a digivel jártam hasonlóan!alig 2 hónapja voltam még csak elmaradva, mikor már akadozott a net.Bementem személyesen érdeklődni és kiderült, hogy korlátozták, természetesen minden előzetes figyelmeztetés nélkül.Aztán még fizethettem később 4000Ft büntetőkamatot "visszakapcsolás" címen.A T-home-ról sem tudok sok jót mondani, de azok legalább előre értesítenek, legalább is Tv, netnél.

Mocsok az összes, de az igaz, hogy ha valahogyan biztosítod őket, hogy hajlandó vagy fizetni, akkor nem küldenek rád végrehajtót.A részletfizetés is megoldható szokott lenni.Tehát elfogadják, azt a 8000-fot ot is és nem lesz baj, de a visszakapcsolást is ki kell fizetni.

2013. ápr. 3. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tehetik meg, 2 számlát már rendeztél, már csak egy van elmaradva, azon mit tudnának végrehajtatni?Nem fog a végrehajtó , különben pedig a végrehajtó sem büntet, ha látja hogy szándékodban áll fizetni,sem ilyen piti összegért ugrálni.Hülye volt az az ügyintéző.Egyébként pedig úgy tudom, még őt büntethetik, ha 3.személynek kiadja az adataidat.
2013. ápr. 3. 09:50
 15/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!nem hülye volt az ügyintézö,csak egy érzéketlen dög,semmi megértést nem tanusitott,nem értékelte h próbálom rendezni a dolgokat.egyébként lemondtam a szolgaltatast a tovabbiakban.
2013. ápr. 3. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!