Ha valami csak romáknak érhető el, kirekesztve a magyarokat, az diszkrimináció és rasszizmus?
Figyelt kérdés
Pár hete olvastam a langlovagok.hu honlapon, hogy tűzoltóképzés indul, romáknak pedig havi támogatás jár, hogy el tudják végezni. Utánaérdeklődtem, felhívtam a számot, ahol a hölgy készségesen elküldött a p*csába, hogy meg mertem kérdezni, hogy ugyan olyan hátrányos helyzetű magyar embernek jár-e.2013. márc. 24. 21:14
11/27 anonim válasza:
persze hogy az. ha ezt szóvá mered tenni, rasszista vagy.
elég csak megfordítani a dolgot, olyan ajvékolás lenne, hogy amerikáig meg sem állna
13/27 A kérdező kommentje:
Ha nem pont olyan helyen lettem volna, mikor letettem a telefont, ahol csöndben kellett maradnom, esküszöm kitépem az összes hajam ettől az elvakult p*csától, aki jól letette rám a telefont a mondatom közepén.
2013. márc. 24. 21:38
14/27 anonim válasza:
Ne ítéld el! Biztos sietett a megnyert Vespájáért. :D
15/27 anonim válasza:
liberálfasiszta szdsz-es büdös banda!
16/27 anonim válasza:
Gondolom a támogatás valamilyen roma integrációs program keretében hívható le. Szóval igazából ebben az esetben tényleg nem kaphat támogatást egy nem roma. Egyébként meg legalább ez egy kis ösztönzés arra tényleg el is végezzék a képzést. Hát a hölgy meg egy paraszt volt, hogy nem tudta szépen elmagyarázni, hogy miért csak romáknak jár a támogatás, vagy lehet ő sem tudta és erre támadólag válaszolt, hogy elterelje saját tudatlanságáról a gyanút is.
17/27 anonim válasza:
mondjuk önmagában vicc az egész, ajánlhatnánk nekik házat is, magukat képtelenek menteni, nem hogy mást.
18/27 anonim válasza:
inkább égjen bennt ő maga, legalább 1 korccsal kevesebb
19/27 anonim válasza:
én pb palackot adnék rá oxigén helyett :D
20/27 anonim válasza:
egy ilyen tűzoltóosztag odavágna, nem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!