Jogi segítséget kérnék. Hogy lehet láthatásra kötelezni az apát?
Ez alapján a cikk alapján tudtam meg, hogy létezik, láthatásra, kapcsolattartásra kötelezés. Tényleg létezik???
Gyerekem apja három éve a fia felé sem néz. Ő meg kutyául szenved emiatt. Ha van rá jogi lehetőség, akkor élnék vele.
Volt elhelyezésről ítélet és meg van szabva a láthatás időpontja (persze bármikor jöhetne...).
Rég rossz, ha csak azért teszi meg, mert kényszerítve van, mert papír van róla, hogy igenis találkoznia kell a gyermekével! Milyen szeretet az ilyen?
És abban is kételkedem amit írsz, hogy a gyerek kutyául szenved miatta. 3 év alatt bármilyen gonosznak hangzik is, de hozzászokik. Tapasztalatból beszélek. Max első időkben rossz. De az, hogy az idő segít, nem csak a felnőtteknél van, a gyerekeknél is ugyan úgy.
Az a meggyőződésem, hogy inkább Te szenvedsz kutyául.
"Én még rosszabb helyzetbe vagyok mert az en volt ferjemet se érdekli a gyerek , de sajnos megis él a láthatási jogaival, csak hogy ne kelljen gyerekpénzt fizessen. "
Ez butasag. A lathatas jog, a tartasdij meg kotelesseg. A kettonek nincs koze egymashoz. Pereld be.
Egy hianyzó apától nem sérül annyira a gyerek, mint egy közömbös, vagy netán durva apától.
Egy gyerek súlyos traumakent éli meg, ha az apa távolsagtartó és érzelmileg nem hozzaférhetö!
Az ezerszer rosszabb mint egy hianyzó apa, akiröl minden jót lehet elképzelni.
Ne tedd ki kenyszerláthatásoknak a fiadat, hogy kesöbb gyulölködö duhös emberre valjon
12!
Igazad van, orbitális nagy butaság, hogy a kettő kizárja egymást.
Nem tudom beperelni mert azt mondta az ügyved hogyha közös a gyamsag akkor nem kell fizessen, gyerekelhelyezesi pert nem ajanl, mert bosszuallo rossz emberrel allok szemben. Megmondta 2 ügyved is h lapitsak es az idö az egyetlen megoldas.
Ej de könnyu megmondani a tuttit, mintha en nem hallottam volna gyeretartasról!
Tényleg nem ismeritek és magatokból indultok ki. Ezért értem a hozzászólásaitokat, de itt nem releváns.
Eszemben sincs magamhoz édesgetni. Már régen tudom, hogy mekkora nulla. De a gyereknek még mindig ő a példakép.
Ne egy tipikus férfira gondoljatok. Olyan embert képzeljetek el, aki soha életében nem emelte fel a hangját, soha nem veszekedett senkivel és semmi miatt. Egyszerűen csak soha semmiről nem vesz tudomást, ami egy kicsit is kellemetlen. Simán eltaposhatná bárki, akkor is ő kérne bocsánatot és utána elbújna...Amennyire tudom ma is így él. Egyedül, bezárkózva...
Őt irányítani kell, hogy bármit is csináljon. Irányítás alatt viszont mosolygós, kedves, ügyes ember.
18
A gyereknek az a példakép akit nap mint nap lát, aki törődik vele, akitől szeretet kap, aki odafigyel rá, aki beszélget vele.
Ez a példakép a gyereknek.
Borzasztóan erőszakos embernek tűnsz, amit meg irsz a férfiről egyszerűen nem igaz, mert ha ilyen lenne a mai napig együtt élnétek, és nem ez lenne, mint ami. Még az is felmerült bennem, hogy lehet nős a pasi, és te a 3. voltál. Hagyd békén ezt az embert, aki nem kér sem belőled, sem a gyermekedből. Gondolkoztam, hogy ezt leirjam neked, de úgy látom muszáj, hátha felébredsz abból az egoista világból ahol élsz.
19-es
nem talált egyik tipped sem, de jó, hogy te ilyen okos vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!