Jogi segítséget kérnék. Hogy lehet láthatásra kötelezni az apát?
Ez alapján a cikk alapján tudtam meg, hogy létezik, láthatásra, kapcsolattartásra kötelezés. Tényleg létezik???
Gyerekem apja három éve a fia felé sem néz. Ő meg kutyául szenved emiatt. Ha van rá jogi lehetőség, akkor élnék vele.
Volt elhelyezésről ítélet és meg van szabva a láthatás időpontja (persze bármikor jöhetne...).
Nincs lehetoseged erre, mivel egy felnott embert kenyszeriteni nem lehet,
itt nem buntenyrol van szo, amiert eljarast tudnal inditani.
A gyerekednek potpapat kell talalnod, uj tars, vagy a csaladon belul pl.
Nem ismeritek, én (sajnos) igen.
Volt párom tipikusan az az ember, aki magától semmit nem csinál, mindent félbehagy, lusta és homokba fejét dugó strucc.
De ha valamire kényszerítve van, akkor viszont tökéletesen helyt áll. Pláne ha kifelé kell mutatnia a szépet.
Ezért úgy gondolom, hogy az ő esetében jó lenne, ha bíróság kötelezné a láthatásra és nem félteném a fiamat tőle egyáltalán. Kéthetente egy-két órára tökéletes apukát játszana. Csak erre magától lusta.
Igazuk van az elöttem iróknak.
Én még rosszabb helyzetbe vagyok mert az en volt ferjemet se érdekli a gyerek , de sajnos megis él a láthatási jogaival, csak hogy ne kelljen gyerekpénzt fizessen.
Ez borzasztó, es tehetetlensegemben mar azt is megbantam , hogy anyám találkozott apámmal , ennél nincs rosszabb , legalabb hagyna békénket!!! Irigyellek!!!
"Ezért úgy gondolom, hogy az ő esetében jó lenne, ha bíróság kötelezné a láthatásra és nem félteném a fiamat tőle egyáltalán. Kéthetente egy-két órára tökéletes apukát játszana. Csak erre magától lusta"
Te azt hiszed, hogy ezzel magadhoz édesgeted újra-hát óriási tévedésben élsz.
Ennek az embernek mind te mind a te gyereket: nulla.Egy valódi apa teljesen más. Ez egy szimpla biológiai apa, semmi több.
Ezt kéne megemésztened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!