Van lehetőségem perelni?
Figyelt kérdés
Vettem egy gyártótol egy gépet.Rendelésre készíteték el nekem.A gép rendben elkészült,elmentem és átvettem,de nem tudtam az összeget hiánytalanul rendezni és 70.000ft-al kevesebbet hagytam ott a gyártónak.Írtunk róla papírt ami hétfőn jár le,de nem szeretném kifizetni,mivel én az átvételkor nem vettem észre,hogy volt benne egy használt alkatrész is(meghajtás) ami szem előtt van.A gépet az átvételkor el indította és én megnéztem,de akkor rendben működöt.Haza vittem be üzemeltem és ki esett belőle egy csavar.Vissza hívtam,hogy jöjjön a gépért,és vegye vissza a gépet.Nem hajlandó rá,és mondtam neki,hogy feljelentem a rendőrségen,és azt mondta már mehetek is mert ez nem így működik.Milyen tanácsot tudnátok adni.2013. márc. 22. 17:21
1/3 A kérdező kommentje:
Még azt is hozzá tette,hogy a 70.000ft hátralékért ő is lépéseket fog tenni.
2013. márc. 22. 17:24
2/3 tetro válasza:
Ebben nem te fogsz nyerni... Garanciálisan neki meg kell javítania a gépet, de ha te a 70ezret nem fizeted ki, akkor beperelhet érte.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt mondta majd akkor javítja ki,ha kifizettem a 70.000ft-ot,de egyébként egy csavar esett ki belőle amit vissza kell tekernem csak.
2013. márc. 22. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!