Rajta kaptam a feleségemet a szeretőjével a saját ágyunkban. Kapott a fickó pár pofont és vérzett az orra. A saját házamba ez önvédelemnek számítt?
Külföldön voltam dolgozni a céggel pár napig,vagy is sokszor van külföldi pár napos kiküldetés,de nem mindig szólok hogy mikor jövök haza,most 2 nappal elöbb kellett haza jönnöm.Ha jó idő van akkor a házunk terszaán szoktam bemenni de onnan egyből belátni a nappaliba ha nincs elsőtétítva a reluxa,az erkély ajtó csak bukón volt nyitva.Nem vettek észre de én őket igen,a afeleségem éppen lovagolt a fickón,elborult az agyam,szép lassan beosontam az első ajtón hogy ne hallják meg.A feleségemet lekaptam a fickóról,a feleségemet pofon vágtam,a fickót meg 2-szer 3-szor állcsúcson és orba vertem,lett egy monoklija és vérzett az orra is.A saját otthonomba ha maradandó sérüélése volt esetleg,akkor ezért kaphatok bűntetést.Készült a fickóról kamera felvétel is mert nem rég a kapubejáróba szereltem fel egy kamerát,a feleségem még nem is tudott róla.
A feleségemmel is nem tudom mit csináljak.Nem gondoltam volna hogy erreképes,mire haza értem meztelen seg.gét láttam ahogy vonaglik a fickón.Itt sírt nekem hogy ne rakjam ki a lakásból mert nincs hova mennie,meg hogy szeret.Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
35/F
nej gondolom nem dolgozik...te eltartod,ő félrekúr
ne sajnáld...dobd ki
ő se sajnált téged,amikor mással kefélt
nem érdemel meg téged
En velem is volt hasonlo, csak nem lattqm szemtol szemben az aktust. Albiban laktam anno,ami az en nevemre volt szerzodve. amikor kiderult, hazamentem, kiszortam zsakokban az asszony cuccait es mikor hazaert, addigra lecsereltem a zarat. Rafekudt a csengore, en meg mondtam neki, hogy tqkarodjon a francba kulonben rahivom a rendorseget. Elkezdett bogni. Mondom miert bogsz, vastag volt a csavonak, vagy mi? Huzzal innen.
Utana ahanyszor keresni akart, vagy osszefutottam vele, atneztem rajta mint egy ablakon. A kozombossegem nagyon rosszul esett neki. Megerdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!