Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez cserbenhagyásnak minősülne?

Ez cserbenhagyásnak minősülne?

Figyelt kérdés

Csak feltételezés:

Ha ne adj isten elgázolnék egy cigánygyereket úgy,hogy ott vannak a szüle meg a fél család (kb 30-40-50 fő) és továbbhajtanék majd egy távolabbi helyről értesíteném a rendőröket,hogy mi történt és hogy eljöttem, de amint ott lesznek a rendőrök visszamegyek, de addig nem.Akkor ez cserben hagyásnak minősül?

Csak mert én 100% hogy nem állnék meg,inkább cserbenhagyásos gázolás miatt felelek a bíróságon minthogy megöljenek.

2013. márc. 3. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Én gond nélkül tovább hajtanék.

A putris cigányok úgysem tudnak olvasni , a rendszámot megjegyezése pedig túltesz az agyi képességeiken.

Ahhoz feljelentést tegyenek ahhoz meg hülyék.

2013. márc. 3. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes jogi helyzet lenne, az biztos.

Wiki, segítségnyújtás elmulasztása:

"A tőle elvárhatóság felső határa, hogy senki sem kötelezhető olyan segítségnyújtásra, amellyel saját vagy mások életét, testi épségét veszélyeztetné."

2013. márc. 3. 14:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem minősülne annak. Ha agresszívan közelednek feléd, akkor nem kell megvárnod a bajt. Viszont a mentősöket, és a rendőröket azonnal hívnod kell.
2013. márc. 3. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a cigók leszarnák az egészet.Úgy vannak vele hogy csinálnak majd másikat.Ők ok nélkül is gyilkolnak.El ne hidd már hogy Szögi Lajos esetében annyira érdekelték hogy mi van az elsodort lánnyal...Az csak egy jó ürügy volt nekik a gyilkolásra...Egyébként az első válaszoló tökéletesen igazat mondott de a sok hazaáruló lepontozta őt.Kíváncsi lennék hogy akkor is nyalnák e a cigányok seggét ha az ő családjukat mészárolnák le
2013. márc. 3. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!