Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Albérlő vagyok és a Tulajdonos...

Albérlő vagyok és a Tulajdonos ki akar tenni. Megteheti?

Figyelt kérdés
A februári hónap nincs kifizetve és a márciusit 10.-én kell fizetni, különben felbontja a szerződést. Mi erre a törvény ?

2013. febr. 25. 22:21
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Elmentem az önkormányzati ingyenes családsegítőhöz. Az ügyvéd azt mondta ,hogy mivel a márciusi hó, még nem kezdődött el, ezért csak a februárival tartozom. A beköltözés előtt kifizettem a Bérbeadónak a 120.000 ft kaukciót. Az ügyvéd azt mondta, hogy ebből kell levonnia a Bérbeadónak a 60 ezer ft bérleti díjat és a 35 ezer ft-os közösköltség elmaradásomat, A rezsi többi részét kifizettem. jövő héten kiköltözöm. Köszönöm minden hozzászólónak, akiben volt egy kis emberség és átérezte az én helyzetemet, ugyanis nem akartam senkin sem élősködni, és ingyen lakni sehol. A tanácsokat is köszönöm szépen.
2013. febr. 28. 14:38
 32/36 anonim ***** válasza:
Szívesen! Hol fogsz ezután lakni ? visszaköltözöl vidékre anyuékhoz?
2013. febr. 28. 15:02
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

De különben jobban teszed, ha nem mész még el, elvégre a kauciót teljes egészében lelakhatod. Még pár hónapig maradj bennt amíg tart és közben hátha találsz melót.

Mond meg a főbérlőnek, hogy a kaució erejéig ez jár neked. Hadd tanuljon tisztességet ! Senkit nem lehet kitenni a fagyba, moratórium idején.

Én ezt teném a helyedben.

2013. febr. 28. 15:14
 34/36 A kérdező kommentje:
Lesz hova mennem, amig nem találok munkát. Szerencsére vannak barátaim akikre számithatok a nehéz időkben. Azon is elgondolkodttam, hogy külföldre megyek dolgozni, az egyik rokonomhoz.
2013. febr. 28. 17:13
 35/36 kovpet ***** válasza:
91%

A kaució (nem kauKció) visszajár. Nem kötelező lelakni, csak akkor szokott így lenni, ha a tulaj elköltötte és nem tudja visszaadni :)

Vagy persze ha jó a kapcsolat és a tulaj elhiszi, hogy nem lesz gond és nem lesz rá szükség.

2013. febr. 28. 18:21
 36/36 anonim ***** válasza:
62%

Elhasznált belöle 95 rugót, marad 25 bból mit lakjon hónapokig? Meg tanuljon tisztességet a kiadó? Az tanuljon tisztességet akinek ennyi esze van, ráadásul miből fizeti ki az esetleg kárát vagy extra tartozását ha van?

Az a pénz nem azért van hogy egy néhány pökhendi válaszoló azt higgye hogy azt majd ő le lakja, mert van.

Mert akkor elveszti az eredeti szerepét, hogy kár esetén ne a kiadó szívjon. Ha meg nincs kár, visszakapja, de azt nem éljük fel.

Gondolom az ilyen embereknek nem hogy gyerekszobájuk nem volt, de még az anyjáék és bérelték a lakásukat amiben felnőtt, azért nem tudja megbecsülni a másét.

2013. márc. 1. 01:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!