Ittasan kerékpároztam (2 sör) lámpám se volt se első se hátsó kaptam helyszíni bírságot 10Ezer forintot az sok?
Figyelt kérdés
Mettől meddig terjedhet,és miért ennyire szigorúak?Azt mondták a Rendőrök hogy 60ezer forint lesz ha bevisznek.Hogy van pontosan a törvény?2013. febr. 20. 22:21
11/16 anonim válasza:
2sör az nem számít, Pláne nem biciklinél.
12/16 anonim válasza:
Ez még semmi, képzeld el a kamion szigorát, amikor kinyomja a beledet.
13/16 anonim válasza:
Jóindulatúak voltak a rendőrök,jobban is meg vághattak volna.De a fizetésekhez képest amúgy aránytalanul magas büntetéseket szoktak fizetettni Magyarországon.Sokszor piti dolgokért százezreket szabnak ki.Az átlag ember meg keres 90000ft.
14/16 anonim válasza:
Sokkal többet kellett volna!
Az autós meg utána szívjon, mikor a nagy sötétben mindenféle fényvisszaverő nélkül tök részegen bekacskaringózol elé hirtelen!
15/16 anonim válasza:
két sört ivott. az neked tök részeg? amúgy meg ha már két sört iszol, miért nem iszol többet, és mész gyalog.. :D
16/16 anonim válasza:
Tök mindegy hány sört ivott, ivott. Tudtommal nem korsó számban húzzuk meg a határt. Biztos a többi este hazafelé karikázó kacskaringózó, fényvisszaverő és lámpa nélkül közlekedő, de ráadásul még lehetőleg feketébe öltözött idióta is úgy van vele, hogy jaj már alig ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!