Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ittasan kerékpároztam (2 sör)...

Ittasan kerékpároztam (2 sör) lámpám se volt se első se hátsó kaptam helyszíni bírságot 10Ezer forintot az sok?

Figyelt kérdés
Mettől meddig terjedhet,és miért ennyire szigorúak?Azt mondták a Rendőrök hogy 60ezer forint lesz ha bevisznek.Hogy van pontosan a törvény?
2013. febr. 20. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
2sör az nem számít, Pláne nem biciklinél.
2013. febr. 21. 00:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez még semmi, képzeld el a kamion szigorát, amikor kinyomja a beledet.
2013. febr. 21. 05:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Jóindulatúak voltak a rendőrök,jobban is meg vághattak volna.De a fizetésekhez képest amúgy aránytalanul magas büntetéseket szoktak fizetettni Magyarországon.Sokszor piti dolgokért százezreket szabnak ki.Az átlag ember meg keres 90000ft.
2013. febr. 21. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Sokkal többet kellett volna!

Az autós meg utána szívjon, mikor a nagy sötétben mindenféle fényvisszaverő nélkül tök részegen bekacskaringózol elé hirtelen!

2013. febr. 21. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:
két sört ivott. az neked tök részeg? amúgy meg ha már két sört iszol, miért nem iszol többet, és mész gyalog.. :D
2013. febr. 21. 15:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Tök mindegy hány sört ivott, ivott. Tudtommal nem korsó számban húzzuk meg a határt. Biztos a többi este hazafelé karikázó kacskaringózó, fényvisszaverő és lámpa nélkül közlekedő, de ráadásul még lehetőleg feketébe öltözött idióta is úgy van vele, hogy jaj már alig ittam.
2013. febr. 21. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!