Vagy a mentősök közül valaki vagy a kórházból valaki ellopta a férjem karóráját. Első körben hol lehet ezt jelenteni?
A férjemnek volt egy kisebb autó balesete. Egy rövid ideig elvesztette az eszméletét. Agyrázkódást kapott.
Míg nem volt magánál valaki ellopta az óráját.
Egyből a rendőrségre menjek? Vagy előtte a kórház igazgatójához meg a mentősök főnökéhez?
Elöször is a helyedben meggondolnám, hogy gyanusitsak-e valakit, MIELÖTT biztosat tudok, ugyanis nagyon megütheted a bokádat emiatt.
A másik, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ellpoták az órát, könnyen lehet, hogy csak elzárták, hogy ne vesszen el.
Menj be a kórházba és ott érdeklödj utána...
Biztos, hogy ellopták.
Eddig akiket kérdeztünk a kórházban mind azt mondta, hogy nem tudja hol van az óra.
"Sajnos megértem őket és egyben azt kell mondjam jól teszik. Amennyit keresnek, hát ennyiért én se lennék becsületes az 100%."
Tündérke senki sem kényszeríti őket fegyverrel, hogy azt csinálják amit csinálnak. Ráadásul mások sem keresnek többet ebben az országban. Ki ne nyaljam már a mentősök seggét mert nincsenek túlfizetve.
Azokat a mentősöket kérdezzétek meg akik beszállították. El szokták rakni egy zacskóba, amit később megkaphat. Baleset esetén nyakláncot, órát, gyűrűt, ékszereket levesznek, hogy ne akadályozza a segítségnyújtásban őket.
Vegyétek fel a kapcsolatot a mentőtiszttel. Ha ő sem tud róla, akkor a kórházban lophatta le róla besurranó, a mentősök nem szoktak lopni.
Utána kell érdeklődni az esetnek. A kórházban meg kell lennie annak, h melyik mentőegység szállította be a férjedet a kórházba. Ugyanerről tud felvilágosítást adni a 104is. Elvileg eszméletlen sérültről kell értékleltárt csinálniuk arról tanúkkal aláírást is kell csináltatni/pont az ilyen dolgok miatt/
Hozzáteszem könnyebben el tudom képzelni, hogy a férjeden EKG-t csináltak és akkor bizony útban van az óra. Ha az lekerül egy baleset helyszínén könnyen elveszhet.
Ha a mentőknél nem jársz sikerrel akkor a helyszínen intézkedő rendőröket kell megkeresni. Biztosan segíteni fognak.
Viszont nem kell egyből tolvajt kiáltani. Aki dolgozott már baleseti helyszínen tudja milyen állapotok uralkodnak.
Ami pedig a mentősök lenyúlják a betegeket. Csupán tagadni tudom. Semelyik bajtársamról nem tudok elképzelni hasonlót, sajna hallani ilyet de ez hála istennek elenyésző és ritka.
Sok sikert a kereséshez. Remélem tudósítani fogsz a fejleményekről.
Üdvözlettel:
Egy mentő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!