Fizetik vajon az utiköltséget?
Kedden kell mennem tárgyalásra a miskolci városi bíróságra ,mert ott történt az eset én vagyok az érintett vádlott.
Mivel én Gödöllőn lakom ezért vonatjegy felmutatás ellenében úti költség térítést kérhetek?
"És,ha én a tárgyaláson elmondom,hogy Tisztelt Bíróság,én kérhetek utiköltségtérítést ott mit mondanának?"
Kapsz egy ingyenutat a börtönbe.
És bűnöző vagy, elvégre loptál.
"Nem vagyok bűnöző azért mert egyszer az életben elloptam egy biciklit."
De ezt hívják tolvajnak. Ami a bűnöző kategóriában van. Szép lenne ha az állam még ezt is fizetné.
Jól van már, ne döngöljétek még mélyebbre a földbe a pitiáner alkalmi biciklitolvajt! Fogadni mernék rá, hogy az oldalon nagyobb gazemberek járatják a szájukat, magukat rendes, dolgos és szerencsétlen, megtiport adófizetőnek feltüntetve.
A kérdés jogos volt, ugyanis jogilag senki nem bűnös, amíg a bíróság ítéletet nem hirdet felette. Egy ártatlan vádlottal is megtörténhet ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!