Idézésre kell mennem oda vissza 450km. Fizetik az üzemanyagot is, ha igen hogy számolják el mi alapján?
Figyelt kérdés
Vagy csak a vonatot, buszt fizetik? köszi a válaszokat!2011. febr. 16. 13:43
2/9 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség mert legutóbb vonattal mentem és kifizették a teljes jegy árát!!! tehát ha ne mtudsz valamit inkább ne szólj semmit!!
2011. febr. 16. 14:57
3/9 anonim válasza:
Előre kellene jelezni az ilyen igényt, azt nem nagyon szeretik, ha konkrétan a tárgyaláson nyögi be az ember, legalábbis én ezt tapasztaltam. Egyébként meg úgy számolják, hogy van egy táblázat benzinárral, meg autótípus szerinti fogyasztással.
A vonatot buszt meg érvényes menetjegy bemutatása alapján térítik meg.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Akkor felhívom a nyomozót, hogy én autóval akarok menni! Azt tudom, hogy a vonatjegyet amikor vége lett a szembesítésnek ki is fizették! Akkor ezekszerint az autót is... köszi mégegyszer
2011. febr. 16. 15:54
6/9 anonim válasza:
Vonatot tuti fizetik , benzinben már nem vagyok biztos .
Dehát felhívod a nyomozót és ő biztos tudni fogja .
7/9 anonim válasza:
Benzint?Az kizárt dolog,ha csak nem vagy rokkant.
8/9 anonim válasza:
15:35ös vagyok, dolgoztam bíróságon, ott biztos kifizetik! De ha jól emlékszem, bár már rég volt, a tanúnak a megjelenéssel felmerült költségeit az eljárás minden szakaszában meg kell téríteni, de kérdező, tényleg az a biztos, ha odatelefonálsz!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De felhivtam a nyomozót és fizetik az üzemanyagot is!!
2011. febr. 17. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!