Ha behívnak egy munkalehetőségnél próbanapra, vagy próbaórára, és nem fizetik ki, ami tudtommal illegális, azt hol jelentsem a Nav-nál? És csinálnak érdemben valamit? Mire lehet számítani, megbüntetik őket?
Ha volt munkaszerződés, akkor gond nélkül. Igen megbüntetik Őket.
Az viszont elgondolkoztató hogy kinek éri meg próbaórákra embert vadászni.
Ilyen gyorsan azt küldik el, aki nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.
Köszi a válaszokat!
Ma 13.45. óra alatt max csak pofára mehet az egész,hogy ki fiatalabb, szebb,ki az,aki jobban nyal a főnöknek,kit lehet jobban csicskáztatni.Nekem erről ez a véleményem.
Kíváncsi voltam,mert szerintem ez felháborító,hogy valakit behívnak 4,6 órára dolgozni,és nem fizetik ki.Mi jogon?Kötelesek szerződést írni,ha meg nem,akkor meg pont azért fizessenek ki,mert az jár,illetve,hogy ne legyen baja belőle.De a legtöbb ilyen áruházi bolt főnöke egy pitiáner ingyen munkát leső kis fas.zopó kis kö.csög.
A válaszíró 58%-ban hasznos válaszokat ad.
De a próba órát is ki KELLENE,és ILLENE fizetni,ha már nem veszi föl,mert még jött 20 másik.Még így is a munkavállaló van mínuszban,mert beutazott,meg vissza 1200 Ft-ért.Ha kifizetné az 1 órát,még akkor is ő van mínuszban,ami munkanélküliként eléggé sz.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!