Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A BKV ellenőrtől lehet kérni,...

A BKV ellenőrtől lehet kérni, hogy igazolja magát?

Figyelt kérdés
Amikor villamoson vagy buszon kérik az ellenőrök a dolgokat és nekem van mindneem ahogy kell, megkérhetem, hogy igazolja magát, vagy mutasson fel valamit h tényleg a bkv alkalmazásában álló ellenőr? Mert azt a kis laminált vackot ami lóg rajtuk én is megcsinálom 1-2 óra alatt.

2013. febr. 13. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt a "laminált vackot" kérheted, hogy mutassa fel, de más szerintem nem igazán lesz náluk, nincs mit kérni tőlük.
2013. febr. 13. 17:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem utólag lekérdezheted bkv-tól valóban dolgozott e náluk ekkor és ott ilyen nevű munkatársuk, hogy ha gyanús az illető.

Ha van jegyed miért érdekel? Ő is csak a bérlet szelvényszámodat látja és az arcképedet.Nem mindegy ki ő?

2013. febr. 13. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!