A Renoba vettem egy 20 ezres csizmát.2 hónap után elkezdett teljesen lejönni a talpa. Visszakérhetem a pénzem?
Többet ebből a minőségből nem kérek. Azért vásároltam egy számomra kevésbé tetsző csizmát, hogy végre legyen egy nagyon drága de nagyon tartós csizmám...
Erre 2 hónapja se hordom és teljesen elkezdett lejönni a talpa szóval a gojzer varrás is csak kamuból volt rajta.
Én ennél többet vártam 20 ezer forintos cipőtől, nincs sok pénzem főleg nem ruhákra, úgy gondoltam most az egyszer beruházok...
Nem jött be...
Szóval.. Gyanítom felajánlják, hogy csere vagy javítás.
Ha megtudják csinálni- visszaragasztani- ami nem is olyan bonyolult, én kérhetem, hogy adják vissza a pénzem?
Vagy ha cserét kínálnak, kérhetem, hogy adják vissza a pénzem?
Én örülnék ha bevizsgálnák hiszi semmi rendeltetés "ellenest" nem csináltam vele.
Mik ilyen esetbe a jogaim?
Előre is köszönöm!
Próbáld meg visszakérni az árát kedves kérdező, azt hiszem nem veszíthetsz semmit, egy próbát megér. Ha erőltetik hogy vásárold le, akkor nézz körül és mondd meg, hogy nem találtál megfelelő cipőt, ezért kéred vissza az árát. Remélem sikerrel jársz!
Sajnos az ár nem garancia a minőségre, van 2000 Ft-os cipőm már három éve és szakadt szét a lábamon másfél hónap alatt 16000 Ft-os is. Talán a 45-60 ezres kategória már jó, de nekem arra nincs pénzem, ahogy sok más embernek sem.
Amúgy meg tudom nem ide tartozik, de ez is sokat elmond. Ha már ugye 20 ezret adtam a bakancsra, vettem hozzá impregnálót 2 ezerért, ennyit bőven megért, hogy ápolni tudjam. Ennek ellenére naponta (nem vicc!) kell impregnálni, estére pedig úgy néz ki, mintha már három hete nem takarítottam volna, vagy még több. Mert iszonyat sár és lucsok van mindenütt, mert b1sznak az utakat takarítani. Vagy nincs is út.... Lásd: pilisvörösvári vasútállomás, ahol át kell szállni...
Azért ez sem tesz jót neki, akármilyen drága bakancs is. Komolyan mondom, lassan csak terepbakancsot veszek, kocsinak meg terepjárót. :D
Köszönöm szépen a válaszokat,
annyit hozzá tennék, (főleg azok számára akik úgy gondolják, hogy 20 ezer forint nem sok egy csizmáért)
Akkor tegyük fel, hogy olcsó, és, hogy ennyiért ne várjak minőséget..
De..
2 hónapot hordtam és a talpa teljesen lenyílt...
A kínaiban vásárolt 3 ezres se jött így szét 2 hónap alatt...
Én leginkább ezen vagyok megdöbbenve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!