Nem találjátok soknak 1 év 8 hónap felfüggesztését 3 évre adó csalásért?
Figyelt kérdés
Hát én szemtelenül soknak ha 1,5 évet nem találom soknak sőt elfogadható2012. nov. 2. 11:09
1/5 anonim válasza:
3 évre 3 évet adnék.
Bár szerintem ez függ az elcsalt adó mértékétől is.
2/5 anonim válasza:
Ha 1,8 év , 3 évnyi csalásért akkor a magyar politikusok már életfogytiglanra lennének ítélve....
3/5 Komplikato válasza:
Nekem volt olyan főnököm aki több milliárddal lógott és mai napig nem fizette be. Szerinted volt ellene akár eljárás is?
A semmihez képest sok. :)
4/5 bumbi02 válasza:
22 milliós adócsalásért szerintem jó lett volna az letöltendő is. 1 év letöltendő, és pont elég.
5/5 anonim válasza:
Eszméletlenül soknak tartod, hogy három évig semmi dolga nincs, csak jól viselkedni?
Mehet ahova akar, dolgozhat, híres emberként emiatt nagyon nem is kell aggódnia.
A felfüggesztés ideje általában a kiszabott büntetés duplája.
De ezt már megbeszéltük a múltkor is, de még mindig értetlenkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!