Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy értik, hogy az egyetemeke...

Hogy értik, hogy az egyetemeken az előadás nyilvános? Bárki fogja magát és besétálhat? Akkor mért fizetne bárki tandíjat?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 18:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

"ha ez így van, akkor leteszek egy elektronikai OKJ-t"

Egyetemről volt szó, nem OKJ-s tanfolyamról.

2013. febr. 10. 18:30
 12/33 A kérdező kommentje:

"A tanulói jogviszonyért.

Hogy vizsgázhasson és lediplomázhasson."

Jójó, köszönöm, így már értem. De mint mondtam nekem fecnikre semmi szükségem. A saját tudásommal egyedül önmagamnak kell elszámolnom, és nem kérek fecniket magamtól. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. :)

2013. febr. 10. 18:31
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

"de ha nekem semmi szükségem fecnikre?"

NEKED lehet, hogy nincs. Viszont sok helyen ettől még kérik. Persze a papír valóban semmit sem jelent, úgyis kiderül, hogy mit tud az illető.

2013. febr. 10. 18:31
 14/33 A kérdező kommentje:

""ha ez így van, akkor leteszek egy elektronikai OKJ-t"

Egyetemről volt szó, nem OKJ-s tanfolyamról."

Olvasd újra. Ő azt írta letesz egy OKJ vizsgát és OKJs papírral de felsőfokú tudással fog munkát vállalni, így élete végéig biztos állása lenne, hisz minden más OKJ-s szakembert felülmúlna. :)

2013. febr. 10. 18:33
 15/33 A kérdező kommentje:

"NEKED lehet, hogy nincs. Viszont sok helyen ettől még kérik. Persze a papír valóban semmit sem jelent, úgyis kiderül, hogy mit tud az illető."

Azt értem, de én nem megyek sok helyre. :D

2013. febr. 10. 18:34
 16/33 anonim ***** válasza:

Olvasd újra. Ő azt írta letesz egy OKJ vizsgát és OKJs papírral de felsőfokú tudással fog munkát vállalni, így élete végéig biztos állása lenne, hisz minden más OKJ-s szakembert felülmúlna. :)

Igen, így gondoltam. OKJ-s papír 150-ért két év és egyetemi tudás ingyen mellé ugyanazon szakmában.

2013. febr. 10. 18:35
 17/33 A kérdező kommentje:
Jó az ötlet. :)
2013. febr. 10. 18:36
 18/33 anonim ***** válasza:
37%
Remélhetőleg ezt a kiskaput becsukják. Nem éppen fair a diákokkal szemben akik így vagy úgy de fizetnek azért hogy odajárjanak és diplomát szerezzenek.
2013. febr. 10. 18:36
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk attól hogy meghallgatod mondjuk az asszinkron sorrendi hálózat tervezési lépéseit nem fogsz semmit se tudni az asszinkron hálózatokról, mert a valódi részét gyakorlaton fogják elmondani, laboron meg a gyakorlati részét építed meg. Az idő nagyon szűkös, és abszolút nincs idő csak a leglényegesebb dolgokat elmondani. Az előadás önmagában semmit se ér. Szerintem sokkal jobban jársz ha inkább jegyzetet veszel a jegyzetboltból. A jegyzet az gyakorlatilag egy nyomtatott szakkönnysorozat, amiből tanulva előadás nélkül is simán meg lehet 4-5ös könnyebb tárgyból valakinek.

A munkáltató meg miből feltételezheti hogy meg lehet a tudásod? Csak abból hogy valamit felmutatsz. Az hogy ha valaki ennek ellenére is hülye a dologból, állásinterjún, próba feladat után úgy is kiderül.

2013. febr. 10. 18:37
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy előző vagyok.

Szoktak lenni szabadegyetemi előadások, azok direkt arra vannak, hogy bárki bemehessen és meghallgasson előadásokat érdekesebb témákról. Ott bárkit szívesen látnak.

2013. febr. 10. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!