Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy értik, hogy az egyetemeke...

Hogy értik, hogy az egyetemeken az előadás nyilvános? Bárki fogja magát és besétálhat? Akkor mért fizetne bárki tandíjat?

Figyelt kérdés

2013. febr. 10. 18:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
53%
Ezen már én is agyaltam. Egy-két érdekes előadásra besétálnák xD
2013. febr. 10. 18:19
 2/33 anonim ***** válasza:
41%
Azért mert a tudásod önmagában nem sokat ér, ha csak nincs mellé egy igazolólapod, hogy igen, te vagy az a potenciális rabszolga-droid aki kérdés nélkül végrehajtja a kiadott feladatot... na ez kerül pénzbe.
2013. febr. 10. 18:19
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg valóban nyilvános. Besétálhatsz, de attól még nem leszel egyetemi hallgató, nem lesz leckekönyved, jársz gyakorlatokra, nem vizsgázol, így diplomád se lesz. Legfeljebb okosabb leszel.
2013. febr. 10. 18:20
 4/33 anonim ***** válasza:
84%
Erre én is kíváncsi vagyok, mert ha ez így van, akkor leteszek egy elektronikai OKJ-t, bejárok előadásokra, megtanulom az egyetemi szintet és mehetek dolgozni a szakmámban középfokú végzettséggel, felsőfokú tudással, imádni fognak a cégek :D
2013. febr. 10. 18:21
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

"tudásod önmagában nem sokat ér"

Hülyeség. Normális helyen nem kérnek papírokat, hanem hogy mit tudsz.

2013. febr. 10. 18:21
 6/33 A kérdező kommentje:

"Elvileg valóban nyilvános. Besétálhatsz, de attól még nem leszel egyetemi hallgató, nem lesz leckekönyved, jársz gyakorlatokra, nem vizsgázol, így diplomád se lesz."

Ember, de ha nekem semmi szükségem fecnikre? Fecnim az van így is bőven, törölhetem velük a seggem. Viszont a tudást amit megszerzek hasznosítani tudom.

2013. febr. 10. 18:25
 7/33 A kérdező kommentje:

"Erre én is kíváncsi vagyok, mert ha ez így van, akkor leteszek egy elektronikai OKJ-t, bejárok előadásokra, megtanulom az egyetemi szintet és mehetek dolgozni a szakmámban középfokú végzettséggel, felsőfokú tudással, imádni fognak a cégek :D"

Na például ez sem rossz ötlet. Én másképp hasznosítom, saját építkezésemnél.

2013. febr. 10. 18:26
 8/33 anonim ***** válasza:
86%

Ameddig az adófizetők pénzéből tanultak ott addig ez volt. Most hogy ez már nem így van ezt is megszűnhet.

Amúgy én anno más szakok előadásaira is bejártam néha. Senkit nem érdekelt, hogy villamos mérnök hallgatóként a csajomat ujjazom orvosis előadáson.

2013. febr. 10. 18:27
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
5/5-ös hozzászólónak: pontosabban némely szakmában nem a papír számít. Például ha valaki web programozó nyilván többet nyom a latba ha van néhány jó referenciája (korábbi munkák pl.), mint az, hogy papírt tud mutatni. Ugyanakkor villamosmérnöknek sehol nem fognak alkalmazni diploma nélkül, mivel elég nehéz bármilyen referenciát vinni, ha korábban nem dolgoztál a szakmában.
2013. febr. 10. 18:28
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor mért fizetne bárki tandíjat?"

A tanulói jogviszonyért.

Hogy vizsgázhasson és lediplomázhasson.

2013. febr. 10. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!