Hogy értik, hogy az egyetemeken az előadás nyilvános? Bárki fogja magát és besétálhat? Akkor mért fizetne bárki tandíjat?
"tudásod önmagában nem sokat ér"
Hülyeség. Normális helyen nem kérnek papírokat, hanem hogy mit tudsz.
"Elvileg valóban nyilvános. Besétálhatsz, de attól még nem leszel egyetemi hallgató, nem lesz leckekönyved, jársz gyakorlatokra, nem vizsgázol, így diplomád se lesz."
Ember, de ha nekem semmi szükségem fecnikre? Fecnim az van így is bőven, törölhetem velük a seggem. Viszont a tudást amit megszerzek hasznosítani tudom.
"Erre én is kíváncsi vagyok, mert ha ez így van, akkor leteszek egy elektronikai OKJ-t, bejárok előadásokra, megtanulom az egyetemi szintet és mehetek dolgozni a szakmámban középfokú végzettséggel, felsőfokú tudással, imádni fognak a cégek :D"
Na például ez sem rossz ötlet. Én másképp hasznosítom, saját építkezésemnél.
Ameddig az adófizetők pénzéből tanultak ott addig ez volt. Most hogy ez már nem így van ezt is megszűnhet.
Amúgy én anno más szakok előadásaira is bejártam néha. Senkit nem érdekelt, hogy villamos mérnök hallgatóként a csajomat ujjazom orvosis előadáson.
"Akkor mért fizetne bárki tandíjat?"
A tanulói jogviszonyért.
Hogy vizsgázhasson és lediplomázhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!